Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Emirkan Çalık seçilerek görevine başladı. Gençlik Kolları Başkanı Emirkan Çalık göreve başladıktan sonra parti binasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

AK PARTİ HÜKÜMETİ, EMEKLİLERİMİZİ KENDİ KADERİNE TERK ETTİ AK PARTİ HÜKÜMETİ, EMEKLİLERİMİZİ KENDİ KADERİNE TERK ETTİ

 “VAKFIKEBİR’DE GENÇLİK HAREKETİNİ YENİ ÜYELERLE BÜYÜTÜYORUZ”

Başkan Emirkan Çalık yaptığı açıklamada; “20 yıllık AKP iktidarının kötü yönetimi nedeniyle ülkemiz her anlamda Cumhuriyet tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Partimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün biz gençlere yüklediği görevin bilinciyle üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek üzere CHP’ye üye olduk ve biz de ülkemiz için bir şeyler yapmak istiyoruz. Bu görev sorumluluğu zorluklar ne olursa olsun, emeğin en yüce değer olduğu anlayışı ile baskılara, gericiliğe karşı, her türlü sömürüye karşı, yoksulluğa ve yolsuzluklara karşı, haklarımızı ve bağımsızlığımızı korumak bilinciyle mücadele edeceğiz. Görevimiz sadece ve sadece boşluğu doldurmak ve orada kendi çıkarı için bir şeyler yapmak değildir. Ülke çıkarlarını kişisel beklentilerimizin üzerinde görüyoruz. Partimizin özünü, duruşunu ortaya koyan, genç ve sol değerlerle yoğrulan bir anlayışla hareket edeceğiz. Bu amaçla Vakfıkebir’de gençlik hareketini yeni üyelerle büyütüyoruz. İlçe yönetimimiz de bize her türlü desteği sağlıyor. Biz de onlara yürüttükleri iktidara yürüyüş mücadelesinde elimizden gelen desteği vereceğiz. Oluşturulan Tek Adam Rejimi’ne karşı, kendisini tek başına millet olarak, devlet olarak gören anlayışlarla mücadele edeceğiz. Cumhuriyetimizin üzerinde kurulmaya çalışılan hiçbir vesayeti kabul etmiyoruz, etmeyeceğiz. Ülkemizi seviyoruz. Sorunlar büyük ama hepsinin üstesinden geleceğiz. Biz ATATÜRK GENÇLİĞİ olarak; onun bize ne kadar güvendiğinin bilincindeyiz. O güvene layık olacağız. Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur! Şimdi Türkiye’nin, Trabzon’un, Vakfıkebir’in tan vaktidir. Güzel bir gelecek istiyoruz. Yarınlara güvenle bakmak istiyoruz. Umutluyuz. Çok çalışacağız ve başaracağız. Her şey çok güzel olacak! Geliyor gelmekte olan! Diyerek sözlerini tamamladı.

CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI EMİRKAN ÇALIK KİMDİR?

CHP Vakfıkebir Gençlik kolları ilçe başkanlığına seçilen Emirkan Çalık’ın 2002 yılında Vakfıkebir ilçesi Karatepe Mahallesi’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Vakfıkebir’de yaptı.