SEÇİM ÇALIŞMASI DEMEK SAFLIKTIR!

“Bizim için PKK da terör örgütüdür, Hizbullah da. Eli silahlı her örgüte lanet okuyorum. Bunlarla işbirliği içinde olanlarla işimiz olmaz” diyen Yavuz Aydın, “HÜDAPAR’ın genel başkanı, gururumuz Gaffar Okkan’ın katillerinin avukatlığını yapan bir kişi. AK Parti’den listeye giren ve TBMM’ye göndermeye hazırlandıkları diğer HÜDAPAR adaylarının Hizbullah dosyaları var. ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ demeyen, ‘Türk Bayrağı’ isminden rahatsız olan, seçildiğinde Meclis’te yemin etmemesi beklenen bir parti üyelerinin, teşkilatının bile bulunmadığı bir ilde stant açma girişimini seçim çalışması olarak nitelendirmek saflıktır, bu girişim iyi niyetli değildir. Hem de bir gün önce açıp gerginlik yaşanmasına rağmen ikinci gün inadına yapılması bir güç gösterisidir. Buna izin verenleri herkes biliyor, şiddetle kınıyorum” diye konuştu.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN O YÜCE DEĞERLERİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN O YÜCE DEĞERLERİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

VALİ BELLİ Kİ ÇOK MEŞGUL!

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi olan Yavuz Aydın, “Bu partinin ‘Kürdistan’ ile ilgili düşünceleri ortada. Milliyetçilik hassasiyeti üst düzey olan bir ilde gerginlik yaratacağını bile bile böyle bir kararı onaylayan zihniyete söyleyecek söz bulamıyorum. Bu süreçte, AK Parti mitinglerinde konuşma sırası beklediği, parti seçim çalışmalarına katıldığı için Trabzon Valisini ayrı tutuyorum, çünkü belli ki kafası orayla meşgul, asıl işini unuttu! Tek amacı ortalığı germek olan bu tezgahı asla basit bir stant açma diye masumlaştıramazlar. Sırf AK Parti ile ortaklık yaptı diye, sırf AK Partiden milletvekili listesine girdi diye buna göz yuman, ses çıkarmayan herkesi kınıyorum. Ancak, sadece şunu unuttular: Trabzonlu hemşehrilerim, milliyetçiliği yerle bir eden zihniyete ve ortakçılarına asla izin vermez. Bu kutuplaştırma çabasına katkı sunanlara en güzel cevabı, vatan sevdalısı, ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ sözünü ülke eden Trabzonlu hemşehrilerim vermiştir. Bizim uşaklar, bu oyuna gelmedi. Bu çirkin oy tezgahını darmadağın edip kaldırılmasına vesile oldu” değerlendirmelerinde bulundu.