Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Vakfıkebir İlçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Toplantıya, Bakan Adil Karaismailoğlu, TBMM Çevre Komisyon Başkanı Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Vakfıkebir ilçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir, Daire Başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

BU VATANA SAHİP ÇIKMADIĞINIZ TAKTİRDE ÇOK DAHA KÖTÜ GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR BU VATANA SAHİP ÇIKMADIĞINIZ TAKTİRDE ÇOK DAHA KÖTÜ GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR

“VAKFIKEBİR'İN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Muhtarları tek tek dinleyen Bakan Karaismailoğlu, kendisine her konuda istedikleri zaman ulaşabileceklerini, birlikte sorunları çözeceklerini söyledi. Vakfıkebir'in kalkınması için çalıştıklarını aktaran Karaismailoğlu, 14 Mayıs seçimlerinin ülke tarihi için dönüm noktası olduğunu vurguladı. Bakan Karaismailoğlu, “Karadeniz’de çok büyük işler yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. İhtiyaçların hepsini yapacağız. Biz icraat adamıyız. Fazla konuşmayız, icraatlarımız konuşur. Birileri gibi boş konuşup, bol keseden atmayız. İlk hükümete geldiğimiz yıllarda 15 bin kilometre bölünmüş yol hedefi koymuştuk. O zaman da aynı şekilde ‘hayal ediyorlar’ demişlerdi. Bakın bugüne geldiğimizde tam 29 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Bu yatırım sayesinde 13 bin vatandaşımızın canını kurtarıyoruz. Vatandaşımızın hayat şartları iyileşiyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin terörden çok çektiğine işaret eden Karaismailoğlu, güçlü liderle birlikte terörü defettiklerini, bir daha bunu yaşama lüksün olmadığını vurguladı. Türkiye düşmanı kim varsa bir araya geldiğini ya da “bunları destekleyin” diye talimatlar aldığını kaydeden Karaismailoğlu, “Vatanımız varsa her konuyu konuşabiliriz. O yüzden kazanımlarımızın kıymetini bilmemiz lazım. Karşımızdakilere Allah fırsat vermesin. O yüzden sıkı sıkıya çalışacağız. 14 Mayıs’tan sonra yine Vakfıkebir’e geleceğiz” değerlendirmesinde bulundu.