Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Bir önceki dönemde iyi ne yapıldıysa onun üzerine daha çoğunu koymak, eksik kalanı tamamlamak, yanlış varsa düzeltmek ve yeni projeler üreterek halkımızın refah seviyesini yukarı çekmek zorundayız” diye konuştu.

BU VATANA SAHİP ÇIKMADIĞINIZ TAKTİRDE ÇOK DAHA KÖTÜ GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR BU VATANA SAHİP ÇIKMADIĞINIZ TAKTİRDE ÇOK DAHA KÖTÜ GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR

Milletvekili adayları Prof. Dr. Akın Çelik, Bülent Arslan ve İl Başkanı Fatma Başkan ile birlikte esnaf ve sivil kitle kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Trabzon milletvekili adayı Aydın, “Esnafın, çiftçinin, 7’den 70’e herkesin yüzü gülecek. Bunu sağlamak için onların sorunlarını çözmek, uygun taleplerini yerine getirmek gerekir. Bunun için liyakat, bilim, akılla alınan kararları uygulamaya koyacağı. Ama bunları sağlamak yetmez, en tepeden itibaren tatlı dil, güler yüz, kardeşliğin, hoşgörünün hakim olduğu bir ortam yaratmalıyız. Bu konuda da iddialıyız. Biz asla halktan kopmayacağız. Dün neysek 15 Mayısta da o olacağız” dedi.

İKTİDAR TIKANDI ARTIK ÜRETEMİYOR!

“Hep beraber güçlü bir Türkiye, refah bir Trabzon ve aydınlık bir geleceğe koşacağımıza yürekten inanıyorum” diyen Aydın, şunları söyledi: “Eğer tarafımıza kutsal temsil görevi verilirse, yarın işbaşı yapacakmış gibi ekibimizle beraber ince ayrıntısına kadar hazırladığımız projeleri uygulamak için seferber olacağız. İktidar tıkandı, artık üretemiyor. Trabzon için söz verilen onlarca proje yatırım programına bile alınmadı. Çevre yolu, raylı sistem, tren yolu, yatırım adası vs. Yatırım programını açıkladılar, bunlar yok ama yine söz verecekler yıllardır yaptıkları gibi. 15 Mayıs’tan itibaren Trabzon için, ülkemiz, milletimiz için kurtuluş seferberliği başlatacağız.”

Yavuz Aydın, “Bir önceki dönemde iyi ne yapıldıysa onun üzerine daha çoğunu koymak, yapılan yanlış varsa düzeltmek, eksik kalanı tamamlamak ve yeni projeler üreterek halkımızın refah seviyesini yukarı çekmek zorundayız. Bu yolda partim ve ittifak ortaklarımızla birlikte, asla ayrım yapmadan, şehrimizin ve ülkemizin her metrekaresine, milletimizin her ferdine fayda sağlamak hedefindeyiz” dedi.