ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN O YÜCE DEĞERLERİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN O YÜCE DEĞERLERİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ferhat Aksoy, Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’ nu ziyaret ederek, İlçe Teşkilatlarında kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Aksoy, bu ilgiye layık olmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Aksoy, “Bugün 18 ilçenin, 18 ilçe teşkilatını gezmenin mutluluğunu yaşıyorum.  Tabi ki Başkanlarımızı, Belediye Başkanlarımızı, şehrimizin dinamiklerini ziyaretlerimiz devam edecek. Partimizin çizdiği programın dışına çıkmadan faydalı olmaya çalışıyorum.  Elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. Bu mücadelemiz devam edecek

Seçimlere kadar tüm enerjimizi sahaya yayma vakti. Bu davanın neferi olmaktan gurur duyuyorum. İlçe teşkilatlarında, şahsımıza gösterilen ilgiye layık olmak için var gücümle çalışmaya devam edeceğim” dedi.

BU DAVAY AHİZMET ETMEK, BOYNUMUN BORCU

İlçe ziyaretlerinde yaşadığı duygu dolu anları da paylaşan Aksoy, “Maçka Teşkilatımızda duygu dolu anlar yaşadım. Bu davaya hizmet etmek boynumun borcu” diye konuştu.

Aksoy, bugün Ramazan ayının ilk günü olduğuna da dikkat çekerek, “Tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor. İnsanlığa, Müslümanlığa hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

Aksoy, çalışmalarını tüm hızıyla süreceğini de ifade ederek sözlerini noktaladı.