AK Parti’den Trabzon 28. dönem Milletvekili aday adaylığı başvurularının ve temayül yoklamasının tamamlanmasıyla aday adayı olanlar, AK Parti Genel Merkezinde Mustafa Şen Başkanlığındaki mülakat komisyonuna çağrıldı. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olan Ferhat Aksoy, Ankara'da yapılacak mülakat komisyonuna çağrıldı. 28. Dönem Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarının mülakatını Ankara’da AK Parti Genel merkezinde Mustafa Şen Başkanlığındaki komisyon üyeleri yapacak.

“AKSOY MECLİSİ ZİYARET ETTİ”

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ferhat yaptığı açıklamada; “Gazi Meclisimizi ziyaret ettim. Meclisin havasını solumak tarifi zor olan muhteşem bir milli bir duygu. İçeri girdiğim andan itibaren Meclisin mehabetini sonuna kadar hissettim ve nasıl faydalı olabilirim diye bir soru sordum kendime. Allah’ım nasip eder ve çok kıymetli Trabzon halkı yani sizler de takdir ederseniz, Trabzon ve Türkiye siyasetine bu kardeşinizi el birliğiyle kazandırırsanız gazi meclisimizin en çalışkan en girişken vekili olacağıma dair, Trabzon’umuzun farkını her yerde hissettireceğime dair sizlere ve halkımıza söz veriyorum. Bu ziyaret kapsamında Trabzon Milletvekilimiz Sayın Salih Cora beyi makamında ziyaret ettim. Memleketimize hizmetleri çoktur. Allah vekilimizden razı olsun dedi. Aksoy, Allah’ım Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle diyerek sözlerini tamamladı.

BU VATANA SAHİP ÇIKMADIĞINIZ TAKTİRDE ÇOK DAHA KÖTÜ GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR BU VATANA SAHİP ÇIKMADIĞINIZ TAKTİRDE ÇOK DAHA KÖTÜ GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR

“SON KARAR CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN ERDOĞAN'DA”

Temayül ve mülakat sonrasında kamuoyu araştırmaları ve incelemelerin ardından aday adayları ile ilgili listede sayı düşürülüp raporlar bir üst kurula sunulacak. İncelemeler ve araştırmalardan sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği üst komisyon Trabzon için 6 kişilik nihai listeyi belirleyecek. Karar verilen Liste, 9 Nisan 2023 tarihinde Milletvekili aday listesi olarak Yüksek seçim kuruluna teslim edilecek. 11 Nisan’da da milletvekili aday tanıtım toplantısı yapılacak.