Aksoy şöyle devam etti; Öncelikle asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde ve bugünlerde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

1990 yılında Trabzon’da dünyaya geldim. KTÜ Bilgisayar Programcılığı üzerine eğitim hayatımı tamamladıktan sonra Ticarete olan ilgimden dolayı birçok farklı alanda ticaretle uğraştım.

Halen aktif olarak devam eden şirketlerimiz bünyesinde birçok kişiyi istihdam ettirmekteyim. Aktif siyasette bazı önemli görevlerde bulundum. Birçok sivil toplum kuruluşunda ve sosyal sorumluluk projelerinde gerek üye gerek yönetici gerekse gönüllü olarak görev aldım.

Trabzonspor sevdalısı, Karadeniz kültürü aşığı ve bu kültürü gerek yöresel müzik icrasıyla gerek yöresel oyunlarıyla, tam manasıyla zevk alarak yaşayan bir kişiyim. Karadeniz’in ta kendisiyim. Evli ve bir çocuk babasıyım. Aslında ben kimim biliyor musunuz? Hayatında hiçbir şeyi kolay kazanmamış her şeye bedel ödemiş her bedelden bir ders çıkarmış ve hiçbir zaman vazgeçmemiş bir kardeşinizim.

Hani adımda Ferhat ya ismimle büyüdüm diye düşünüyorum. Daha önce Sayın Cumhurbaşkanımız söylemişti ya “kader gayrete aşıktır” sanırım benim için söylemiş. İşte bu yüzden dert etmiyor, zevk alıyor ve sürekli gayret ediyorum. Hayatımın hiçbir döneminde birileri beni beğensin diye hesap yapmadım. Tek yaptığım hesap topluma daha fazla faydalı olmak. Biraz önce kendimi tanıtırken evliyim birde çocuk babasıyım dedim. Allah herkese iyi bir iş iyi bir eş nasip eylesin. Mutlu ve huzurlu bir yuva gibisi yok. Ancak; evlatlarımızın geleceğini düşünmek hepimizin ortak sorunu. Gelecek nesillere Huzurun, Barışın, Sevginin ve Güvenin hakim olduğu bir ülke bırakabilmek hepimizin ortak hedefidir diye düşünüyorum. Siyasi konularda ve devlet meselelerinde yeterli bilgisi olduğunu iddia eden herkesin siyasi arenada bu çabayı göstermesi gerektiğine inanıyorum. Bu vesileyle ülkemizin kaderini belirleyecek olduğuna inandığım 14 Mayıs 2023 seçimleri için “Doğdu üstümüze nazlı hilali doğruya döndürdük kalplerimizi Türkiye Yüzyılı geliyor tam vakti yarın değil hemen şimdi” diyerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakına bir oydan daha fazlasını verebilmek adına Adalet ve Kalkınma Partisinden 28. Dönem Trabzon Milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum. Trabzon’umuza ve Türkiye’mize hayırlı uğurlu olsun inşallah.

 Cumhuriyetin ilanından bugüne başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 1. Dönem Trabzon mebusumuz hemşehrimŞehid-i Muazzez Ali Şükrü Bey olmak üzere bu memlekete hizmet etmiş ve ahirete irtihal etmiş tüm büyüklerimizi saygı ve şükranla anıyor, hepsine Allahtan gani gani rahmet diliyorum. Geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Tabii tüm aday adayı arkadaşlarımıza da gönülden başarılar diliyorum. Memleketinin dertleriyle dertlenen meydana çıkıp ben varım diyen herkesi çok kıymetli buluyorum. Bende bu süreçte naçizane kampanyamda her şeyimi kendim hazırlıyorum, kimseyle anlaşmadım,  kampanyamı kendim yönlendirmek istiyorum. Ailem, arkadaşlarım ve çalışanlarım çok destek oluyor, bende hizmet etmek istiyorum. Gençliğim var diyorum, enerjim var diyorum kapı kapı dolaşabilecek günde 25 km yol yürüyebilecek gücüm olduğuna inanıyorum. Seçimlerin aranan adamıyım.

Aday gösterileyim veya gösterilmeyeyim sonuna kadar mücadele edeceğimden, Türkiye Yüzyılı vizyonunda yerimi alacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN O YÜCE DEĞERLERİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN O YÜCE DEĞERLERİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kurulduğu günden bugüne Ak Partinin seçimlerde ve ülkeye hizmet noktasında ortaya koyduğu başarı takdire şayandır. Türkiye Yüzyılı vizyonunda biz gençlere düşen görevin bilincinde olduğumun altını çizmek isterim ve sözlerimi teşkilatlarımıza örnek olması adına şu cümlelerle bitirmek isterim.

Başarı, ulaşılabilecek liman, son durak veya varış noktası değil; sürekli olarak mücadele etmek , ayakta kalıp yoluna devam etmektir…

Bu duygu ve düşüncelerle; Yapılacak olan seçimlerin ülkemize, milletimize ve gazi meclisimize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum. Hepinizi saygılarımla hürmetlerimle selamlıyor Allah’a emanet ediyorum. Dedi.