ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN O YÜCE DEĞERLERİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN O YÜCE DEĞERLERİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını nihayete erdirerek, yeni umutlarla bir bayrama daha kavuştuklarını ifade eden Uzun “Mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz.  Bizi bu günlere ulaştıran Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bayramlarımız, geleneklerimiz ve göreneklerimizi yaşatmamıza vesile olan, içinde barındırdığı kardeşlik ve dostluk bağlarıyla bizleri asırlardır birbirimize bağlayan birleştirici bir güç olmuştur” dedi.

İlçe Başkanı Uzun sözlerini şöyle sürdürdü: Vakfıkebirli hemşerilerimiz her ramazanda olduğu gibi yine bu ramazanda da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örnekleriyle göstermiştir. Bir yandan çevremizdeki yardıma muhtaç insanlara el uzatırken diğer taraftan da dünyanın değişik yerlerinde sıkıntı içerisinde bulunan insanlarının yardımına koşmuştur. Ramazan ayı boyunca sergilenen bu güzel hasletler bayramla birlikte çok daha büyük bir anlam kazanmaktadır. Temennimiz o dur ki, Ramazan Bayramı vesilesiyle bayram günlerinde ve bayramdan sonra da ülkemizin üzerinden, memleketimizin üzerinden, tek tek milletimizin her bir ferdinin hanesinden Rabbim bu rahmet ve bereket iklimini eksik etmesin, daha sonraki Ramazanlara da ülkemiz için, milletimiz için daha çok işler yapmış olarak erişmeyi hepimize nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, Vakfıkebirli hemşerilerime hayırlı ve mutlu bayramlar diliyorum” dedi.