Saadet Partisi İlçe Başkanı Birol Yavuz ve Trabzon İl Yönetim Kurulu üyesi Seçim İşleri Başkanı Gökmen Kadı ve yönetim kurulu üyeleri Gazetemizi ziyaret ederek, 84 milyon vatan evladının kutuplaşmaya değil kucaklaşmaya ihtiyacı var dediler. Gazetemizi ziyaretleri sırasında Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu’na önemli açıklamalarda bulundular.

84 MİLYON VATAN EVLADININ KUTUPLAŞMAYA DEĞİL KUCAKLAŞMAYA İHTİYACI VAR”

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ GERİ DÖNÜYOR MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ GERİ DÖNÜYOR

Saadet Partisi Vakfıkebir İlçe Birol Yavuz; “Saadet Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanlığı olarak ilçemizde esnaflarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Bugün de Vakfıkebir İlçe yönetimi ve il yöneticisi arkadaşlarımız ile birlikte Vakfıkebir ilçemizdeyiz. Ülkemiz özellikle ekonomik açıdan zor günlerden geçiyor. Esnafından emeklisine, işsizinden asgari ücretlisine her kesimimizin ciddi sıkıntı içerisinde olduğunu yaptığımız ziyaretlerde vatandaşımızdan dinliyoruz. AK Partinin uyguladığı 20 yıllık yanlış politikaların nihai sonucu bu. Artık AK Parti ülkeyi yönetemiyor. Günlük kararlar alarak sadece günü kurtarmaya çalışıyor ve sorunları daha da derinleştiriyorlar. Bu yanlış politik kararların bedelini milletimizin her kesimiyle birlikte ödüyoruz. Bunca sorun varken AK Parti nihai çözümler üretmek, milletimizin her kesimini kucaklamak yerine bir dönem daha iktidarda kalabilmek için bugüne kadar yaptığı gibi kamplaşma, kutuplaştırma, ötekileştirme, ayrıştırma siyasetinden vazgeçmiyor. Biz Saadet Partisi olarak bunu çok yanlış ve tehlikeli buluyoruz. Çünkü hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Hepimiz kardeşiz. 84 milyon vatan evladının kutuplaşmaya değil kucaklaşmaya ihtiyacı var. Ötekileştirmeye değil kardeşliğe, nefrete değil sevgiye, ayrıştırmaya değil birliğe ihtiyacımız var. Bizler Saadet Partisi olarak üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız, onun için de sahadayız. Nasıl ki geçmişte Milli Görüş iş başına geldiğinde her konuda tarih yazmışsa yine yapılacak seçimde Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partimiz iktidar olup bu aziz milletimize ve ülkemize en güzel hizmetleri yapacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi.”

İlçe Başkanı Birol Yavuz, Bu ay sonunda yani 30 Ekim’de Ankara’da kongremiz var. Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu kolları sıyırdı. Allah nasip ederse tekrar güçlü ve heyecanlı bir şekilde genel kongremizi yapıp seçime gideceğiz. Seçime hazırlık yaptık ve seçime güzel bir atmosferde girmek istiyoruz. Bunun için Vakfıkebir’den de yönetimimiz ve sevenler hep beraber otobüsle hareket edilecek. Bizde katılacağız. Güzel bir program olacak dedi.

“2023 SEÇİMLERİNDE MİLLİ GÖRÜŞÜ TEMSİL EDEN SAADET PARTİMİZ TÜRKİYE’NİN YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLACAKTIR”

Saadet Partisi Trabzon İl Yönetim Kurulu üyesi Seçim İşleri Başkanı Gökmen Kadı ise yaptığı açıklamada, “Saadet Partisi Trabzon il yönetim kurulu üyesi seçim işleri başkanı ve aynı zamanda Vakfıkebir sorumlusuyuz. Biz her hafta mutat olarak Vakfıkebir ilçesinin toplantısına iştirak etmeye çalışıyoruz. Beraber buradaki yönetime destek olmaya çalışıyoruz. Şuan ki heyecanımızda 30 Ekim’de yapacağımız kongremiz olacak. Şuanda Trabzon İl Teşkilatı olarak buna hazırlanıyoruz. İlçelerimizden de yüksek katılım sağlamaya çalışıyoruz. Allah’ın izniyle 2023 seçimlerinde milli görüşü temsil eden Saadet Partimiz Türkiye’nin yönetiminde söz sahibi olacaktır. Şuan ki altılı masa diye tabir edilen ittifakımızla birlikte Türkiye’de tabi seçim sisteminde yapılan yani başkanlık sistemiyle gelen 50+1 modeline göre ittifaklar zorunlu. Dolayısıyla bu da ittifakın içerisinde yer alarak bir de milli görüşün 50 yıllık marka ve tecrübesiyle birlikte inşallah önümüzdeki dönem Türkiye’nin yönetimin etkili bir şekilde söz sahibi olacağız. Böylece ülkemizin problemlerini insanımızın sıkıntılarını ekonomik, sosyal, ahlaki her türlü sorununu inşallah bu etkileşimle beraber çözeceğiz. Çünkü gerçekten Türkiye iyi yönetilmiyor. Ekonomik yönden ve dış politikada sorunlarımız büyüdü. İktidarında tabi bunları çözebilecek kadrosu kalmadı. Yani sürekli bir değişimle beraber geldi bugüne kadar. Kadroları tasfiye ede ede geldiler. Artık kendileri bir yılgınlık durumuna da getirmiş oldu Türkiye’yi.  Halkımızın da 8 Haziran’da artık bu hükümeti göndereceğine olan inancımız tamdır dedi.”

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Başkanı Birol Yavuz’a ve Trabzon İl Yönetim Kurulu üyesi Seçim İşleri Başkanı Gökmen Kadı’ya çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.