14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarına hız veren (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili aday adayları Av. Sibel Suiçmez, Emin Uludüz, Emre Şahin Köroğlu Vakfıkebir ilçe teşkilatını ziyaret ederek ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. Milletvekili Aday Adaylarının Vakfıkebir İlçe teşkilatına ziyaretleri sırasında ilçe Başkanı Mehmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundular. Parti binasında yapılan açıklamaların ardından ilçedeki esnaflar ziyaretleri edilerek sıkıntıları dinlendi.

“PIRIL PIRIL 25 ADAYIMIZ VAR”

CHP Vakfıkebir ilçe Başkanı Mehmet Keskin yaptığı açıklamada, “Bu dönem adaylık başvurusu her dönemkinden daha fazla. Pırıl pırıl 25 adayımız var. Aynı anda Trabzon'un bütün ilçelerinde farklı ekiplerle sahadayız. Halkımızda iktidarı gönderme konusunda büyük bir kararlılık olduğunu görüyoruz dedi.”

“14 MAYIS ÜLKEMİZİN KURTULUŞU OLACAK”

Av. Sibel Suiçmez ise yaptığı açıklamada; “25 CHP aday adayı İl başkanlığımızın yaptığı program çerçevesinde ilçelerimizde esnaf ziyaretleri yapmaktayız. Bugün Milletvekili aday adaylarımız ile CHP Vakfıkebir ilçe örgütümüzle birlikte insanların belirlediği şekilde seçim çalışması gerçekleştireceğiz. Halkımız artık iktidarın değişmesini, korkmadan adil bir ülkede barış içersinde yaşamak istiyor. Bunu gerçekleştirmek, sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak, aynı zamanda güçlü bir parlamento çoğunluğu sağlamak üzere hepimiz çalışacağız. Aday sıralaması belli olduktan sonra da 25 aday adayı 1.sıra adayı olmuş gibi çalışacağız. Çünkü söz konusu devletimiz olduğu için bireysel isteklerimizi teferruat olarak nitelendiriyoruz. Bizi en sıcak şekilde karşılayan Vakfıkebir ilçe başkanımıza ve şahsında örgütümüze çok teşekkür ediyor, Vakfıkebir halkımıza saygılarımızı sunuyoruz dedi.”

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Emin Uludüz yaptığı açıklamada; “14 Mayıs’ın demokrasi tarihimizde de çok önemli bir yeri var. 73 yıl sonra Türk demokrasisi için de yeni bir miladın başlangıcı olacak. 14 Mayıs Türkiye’nin temiz devlete, temiz topluma, temiz yönetime kavuştuğu günün ve Türkiye’de Cumhuriyetin demokrasiyle taçlanmaya başladığının ilk günü olacak, hayırlı uğurlu olsun. Biz de bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Çok çalışacağız dedi.”

BU VATANA SAHİP ÇIKMADIĞINIZ TAKTİRDE ÇOK DAHA KÖTÜ GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR BU VATANA SAHİP ÇIKMADIĞINIZ TAKTİRDE ÇOK DAHA KÖTÜ GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR