Haber, Mehmet Bülent ALP

Başkan Keskin’in 9’uncu Gençlik Festivali Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 4 Gün Sürecek
Başkan Keskin’in 9’uncu Gençlik Festivali Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 4 Gün Sürecek
İçeriği Görüntüle

PROTOKOL VE AİLELER AYNI SOFRADA

Düzenlenen programa; Trabzon Vali Yardımcısı Ercan Öter, Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Remziye Kuleyin, İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Yazı İşleri Müdür Vekili Yeşim Bahadır, Vakıf Müdürü Serap Çilingir, vakıf üyeleri ile ilçe emniyet ve jandarma amirleri katıldı. Ramazan ayının paylaşma ruhunun en derinden hissedildiği gecede, Vali Yardımcısı Öter ve Belediye Başkanı Koçal, masaları tek tek gezerek ailelerle sohbet etti. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen protokol üyeleri, onlara çeşitli hediyeler takdim ederek yüzlerini güldürdü.

"DAYANIŞMA RUHUMUZ GÜÇLENİYOR"

Programda birer konuşma yapan Vali Yardımcısı Ercan Öter ve Belediye Başkanı Fuat Koçal, toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Yapılan konuşmalarda şu ifadeler öne çıktı: "Bu tür buluşmalar, sadece bir yemek paylaşımı değil; kardeşliğimizi ve toplumsal bağlarımızı güçlendiren çok özel anlardır. Devletimizin şefkat elini her zaman hisseden çocuklarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

Belediye Başkanı Koçal ve Vali Yardımcısı Öter, organizasyonda emeği geçen başta Vakıf Müdürlüğü personeli olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ederek programı sonlandırdı.