Beşikdüzü ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Yardım Caddesinde “YSM CENTER VODAFONE” adı ile yeni bir işyeri iletişim sektöründe hizmet vermek amacı ile hizmete açıldı. İletişim sektöründe hizmet verecek olan YSM CENTER VODAFONE Yeşim Gülcü tarafından hizmete açıldı. Vodafene Bayiinde fatura ödemelerinin yanı sıra her türlü cep telefonu ve aksesuarı satışları da yapmaktadır. Açılış töreninin sunuculuğunu Yusuf Keleş yaparken, açılış törenine Beşikdüzü İlçe Kaymakamı Ferhat Vardar, MAXX Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necip Akdeniz, Vodafone Bölge Satış Yöneticisi Adem Akyıldız, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

“GÜNÜMÜZ İLETİŞİM ÇAĞIDIR”

Açılış törenine katılım sağlayanlar, Ahmet Yardım Caddesinde çağın gereksinimi ve vazgeçilmezi iletişim sektöründe bir işletmenin açılışını gerçekleştirdiklerinden dolayı mutluluklarını ifade ettiler. Burada yapılan alışverişlerin tüketiciler açısından ve işletme sahipleri açısından kazançlı olmasını temenni ederek işletmenin Beşikdüzü’ne hayırlı uğurlu olmasını dilediler. Günümüz iletişim çağıdır.  İşletmenin bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını işletme sahiplerine de bol kazanç sağlaması dileğiyle işletmenin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dediler.

YSM CENTER VODAFONE sahibi Yeşim Gülcü ise, işyerimizin bölgemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Açılış törenimize katılarak bizleri mutlu edip yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum dedi.

GENEL BAŞKAN UYSAL, BEŞİKDÜZÜSPOR’U ZİYARET ETTİ GENEL BAŞKAN UYSAL, BEŞİKDÜZÜSPOR’U ZİYARET ETTİ