Genç işadamı Mehmet Birinci tarafından Beşikdüzü İlçesinde oğlunun adını taşıyan ‘’Efkan Şapka’’ adlı işyeri açılışı sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Trabzonspor’un efsane futbolcusu İbrahim Yattara’nın katılımı ile gerçekleşti.



"YATTARA SEVGİSİ COVİT 19’U YENDİ"
Beşikdüzü’nde Şalpazarılı genç işadamı Mehmet Birinci tarafından ilk etapta 50 kişiye yeni istihdam sağlayan atölye açılışına katılanlara sosyal mesafe anonsları yapan organizatör ve tv program yapımcısı ve sunucusu selvitop’un açılış kurdelesi kesimi için alana gelen Trabzonspor’lu eski futbolcu İbrahim Yattara’yı karşılarında gören bütün katılımcılar izdiham yaratırcasına aynı karede yer almak için  mücadele ettiler. Ancak sunumu yapan Selvitop zamanında müdahale ederek sosyal mesafe kurallarına uyulmasını belirtti.
"KONUŞMALAR KISA YAPILDI"
Beşikdüzü Efkan Şapka atölyesi açılışını yapan sunucu Selvitop atölye sahibi adına kısa bir konuşma yaparak hemen açılışa geçileceğini belirtti. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis uzun kısa bir selamlama konuşmasın ardından Beşikdüzü’ne vekalet eden Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal’ın kısa bir konuşma akabinde Beşikdüzü İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu tarafından açılış öncesi hayırlı ve bol, helal kazançlar edilmesi için yapılan duaların ardından toplu olarak ‘’Efkan Şapka’nın açılışı yapıldı.
Beşikdüzü’nde 50 kişiye yeni istihdam sağlayacak olan atölye açılışına Beşikdüzü’ne vekalet eden Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, Trabzon Şalpazarılılar Dernek Başkanı Turgut Kahraman, Şalpazarı Sayvançatak Dernek Başkanı Erol Yanık, Türkiye Şehit Aileleri Dernek Başkanı Muhammet Güner ve vatandaşlar katıldı.
Daha sonra Efkan Şapka açılışının ardından Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara ve Beşiktaşlı spor yorumcusu Atakan Kurt program sunucusu Necati Selvitop'un evinde yöresel yemek tatlarından oluşan bir kahvaltıya konul oldular. Yapılan söyleşi ve hasbihalın ardından konuk oldukları evden ayrılarak geceyi Şalpazarı Sisdağı eteklerinde bulunan bir otelde geçiren misafirler,  7 Temmuz 2020 Salı günü Şalpazarıspor takımını ziyaret etmeyi planladılar.