Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlkokulu ve Ortaokulu’nda "Okursuz Kütüphane Kalmasın" projesi kapsamında çocukların okuma alışkanlığı kazandırmak ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak amacıyla Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Okursuz Kütüphane Kalmasın" Projesi öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla farklı etkinliklerle devam ediyor.

Okul müdürü Emrah Demiral "Okursuz Kütüphane Kalmasın” projesi Trabzon ilimizde bizzat İl müdürümüz Burak Fettahoğlu tarafından başlatıldı. Biz de okul olarak bu projeyi okulumuzda tüm paydaşlarımız tarafından farklı etkinliklerle gerçekleştirmekteyiz. Proje kapsamında da okulumuz kütüphanesinin kapasitesini artırmak amacıyla öğrencilerimizden okuduğu kitapları kütüphanemize bağışlayarak desteklerini istedik. Velilerimiz ve öğrencilerimiz bu çağrımıza büyük bir destek vererek okudukları kitapları arkadaşları ile paylaşmak üzere okul kütüphanemize bağışladılar. 2400 olan kitap sayımız 1 hafta gibi kısa bir sürede 5200 e çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Müdür Demiral, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Burak Fettahoğlu nun başlattığı bu proje öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı, kendisine teşekkür ediyoruz dedi.