Beşikdüzü ilçe Milli Eğitim Müdürlü,ğü görevinde nöbet değişimi yaşanıyor. Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahittin Kerim İkibaş’ın yerine Müdür olarak Emrah Demiral atandı.

Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Emrah Demiral atama sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Müdür Demiral, “28 Mart 2022 tarihi itibariyle Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Ülkemizin ve Trabzon'umuzun güzel ilçesi olan doğup, büyüdüğüm, rızkımı kazandığım Beşikdüzü'nde eğitim-öğretim adına sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve haklı gururunu yaşıyorum. Bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı sunuyorum dedi.”

“BİR VE BERABER BÜYÜK BİR AİLE OLACAĞIZ”

Demiral, “Derdi eğitim olan birbirinden değerli öğretmen arkadaşlarımız bizim için en büyük gücümüz, şansımızdır. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Burak Fettahoğlu liderliğinde iş ve gönül birliği içerisinde Beşikdüzü'müzü, eğitim öğretimin her alanında, paylaşımcı bir anlayışla ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza, bilgi çağını yaşadığımız bu dönemde düşünen, anlayan ve yorumlayan, ürettiklerini insanlık için kullanan, milli ve manevi değerleri özümsemiş bireyler yetiştirmeyi yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte başaracağız, bir ve beraber büyük bir aile olacağız. Bayrağı devir aldığım müdürümüz Mücahittin Kerim İkibaş'a da verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Göreve başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, personellerimize, velilerimize, tüm Beşikdüzülülere saygı ve sevgilerimi sunarım dedi.”

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ÖZTÜRK’Ü DESTEKLEYECEK BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ÖZTÜRK’Ü DESTEKLEYECEK

“ÖZ GEÇMİŞİ”

Emrah Demiral; Trabzon’un Beşikdüzü İlçesinde 1983 yılında doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini Beşikdüzü ilçesinde tamamladı. Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden 2005 yılında mezun oldu. Yüksek Lisansını Karadeniz Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Halen Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde lisans eğitimine devam etmektedir. 2005 yılında Vakfıkebir Cumhuriyet Ortaokulunda İngilizce Öğretmeni olarak meslek hayatına başladı. Daha sonra Tonya İmam Hatip Lisesi ve Vakfıkebir Turizm Eğitim Merkezinde Müdür Yardımcılığı yaptı. Akçaabat Yıldızlı TOKİ Ortaokulunda müdür olarak görev yaptıktan sonra 2015 yılında ise Tonya Feride-Ahmet Şener Ortaokuluna müdür olarak görevlendirildi. 2018 yılından itibaren Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlkokul-Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaya başladı. 28 Mart 2022 Pazartesi tarihinde ise Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Emrah Demiral evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.