Gençlik ve Spor Bakanlığının, "Okul Sporları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı" faaliyet programında yer alan Okul Sporları (A) Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları Bayburt da tamamlandı. Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen müsabakalarda kızlarda 8 takım mücadele etti.

BEŞİKDÜZÜ ANADOLU LİSESİ TARİH YAZIYOR

Beşikdüzü Anadolu Lisesi (A) Kızlar Voleybol Takımı Bölge Şampiyonu oldu. Bayburt ilinde düzenlenen Bölge şampiyonasında Trabzon temsilcisi Beşikdüzü Anadolu Lisesi İlk maçında Artvin Arhavi Özel Arhavi Kolejini 3- 1 yendi. İkinci maçında Rize Güneysu Spor Lisesini 3-0, üçüncü maçında Samsun Bafra Anadolu Lisesini 3-0 ve dördüncü maçında Erzurum Oltu İMKB Anadolu Lisesini 3-0 yenerek bölge şampiyonu oldu. Trabzon temsilcisi Beşikdüzü Anadolu Lisesi 9 Şubat'ta Sivas'ta yapılacak Türkiye yarı final şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beşikdüzü Anadolu Lisesi Okul Müdürü Şenol Ziya Yıldırım; Müsabakaların fair play çerçevesinde geçmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek,  "Çocuklarımızın sağlıklı büyümesi, gelişmesi, özgüvenli olması ve derslerindeki başarısı için spor yapmalarını okul olarak çok önemsiyoruz. Bu kapsamda Beşikdüzü Anadolu Lisesi olarak tüm öğrencilerimizin yanındayız. Müsabakalara ev sahipliği yapan Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca katılımcı tüm sporcuları, antrenörleri ve hakemleri kutluyorum.  Trabzon İlimize ve bölgemize bu büyük mutluluğu yaşatan öğrencilerimizi ve takımın antrenörlüğünü yapan Beden Eğitim Öğretmenimiz Sinan Tozoğlu’nu kutluyorum.” Müdür Yıldırım, “İyi bir takımımız var. Okulumuzun adını güzel noktalara taşıyan başta Beden Eğitim öğretmeni Sinan Tozoğlu hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Beşikdüzü Anadolu Lisesi olarak mutluyuz, gururluyuz. İnanıyorum ki bu başarıların devamı gelecektir.” dedi.