Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğünde Görevli Emniyet Mensupları kendi aralarında para toplayarak Beşikdüzü Merkez ve Mahallelerinde ihtiyaç sahibi olan ailelere ve kişilere Ramazan Kumanyası yardımında bulundular.



Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar yaptığı açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğünün tüm birimlerinin Beşikdüzü’nde yaşayan vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak için özverili bir şekilde çalıştığını belirtti. Ayrıca İlçe halkının mübarek ramazan ayını huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmeleri için aralıksız çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Bunun için bir yandan suçla mücadele edilirken diğer yandan da çevreden kaynaklanan olumsuzlukları ortadan kaldırmak amacı ile sosyal faaliyetler yürütülmektedir. Sosyal faaliyetler çerçevesinde şehrimizde yalnız ve kimsesiz, yaşamını güç koşullarda sürdürmeye çalışan vatandaşlarımızın bu ayda daha çok yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu tür faaliyetlerle diğer vatandaşlarımızın da bu insanlardan haberdar olmasını, başka vatandaşlarımızın da bu insanlarla ilgilenmesini ve yaşlılarımızın bu zor zamanlarında daha rahat bir yaşam sürmelerine yardımcı olunmasını sağlamaktır. Bilhassa 65 yaş üstü vatandaşlarımız sokağa çıkamadıkları için onların ihtiyaçlarını karşılama anlamında özverili bir şekilde yardımlarına koşuyoruz. Ne yazık ki gelişen dünya şartları ile insanlar toplumsallaşmaktan uzaklaşarak bireyselleşmekte, herkes kendi kabuğuna çekilmektedir. Bu durum ise toplumda kapanması mümkün olmayan yaralar açmakta ve birçok insanı mağdur etmektedir. Günümüzde zaman öyle bir hal almış ki insanlar yan komşularının durumundan bile haberdar olmamaktadır. Corona Virüs nedeni ile Beşikdüzü ilçe halkımız devletimizin aldığı kurallara uyma noktasında hassasiyet göstermektedirler. Bu konuda duyarlı davranan ilçe halkımıza teşekkür ediyoruz.
Emniyet Müdürü Bekar, “Mübarek ramazan ayı dolayısı ile İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı personellerin finans ve koordinesiyle yardım kampanyası başlatıldı. Dağıtılmak üzere 25 aile için kumanya kolisi hazırlandı. Yardım Kolileri İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde hazırlandıktan sonra ihtiyaç sahiplerine yine kendi ellerimizde teslim ettik. Daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardımların ulaştırılması için yine kendi personelimiz olan arkadaşlarımız dağıtımda görev alarak ihtiyaç sahiplerine kumanyalar teslim edildi dedi.”