Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde sürdüren ve bölgede örnek, çalışkan, babacan Emniyet Müdürü olarak gösterilen Ahmet Bekar, başarılı çalışmalarının karşılığı olarak terfi aldı. 3 yıl önce Hakkari ili Yüksekova ilçesinden 2018 yılında geldiği Beşikdüzü ilçe emniyet müdürlüğünde polis merkezi amiri olarak göreve başlayan Müdür Ahmet Bekar, kısa sürede yaptığı başarılı çalışmalar sonucu bölgenin sevilen, sayılan, başarılı ve örnek alınan emniyet müdürü oldu. Yaptığı başarılı çalışmalar ve babacan tavırları ile hem emniyet personeli hem de ilçe halkının gönlünde taht kuran Müdür Bekar, ilçe ve bölge halkı tarafından çok seviliyor. Aldığı terfi dolayısıyla bizlerde kendisini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

“BEŞİKDÜZÜ ÇOK GÜZEL BİR İLÇE”

Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar ile yaptığımız söyleşide şu ifadelere yer verdi; ”Beşikdüzü sakin ve güzel bir ilçemiz. Beşikdüzü ilçemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için teşkilatımızla birlikte var gücümüzle çalışarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Beşikdüzü çok güzel bir ilçe. Türkiye’nin bir çok yerinde görev yaptım. Ama Beşikdüzü çok farklı ve güzel bir ilçe. İnsanları sıcakkanlı ve emniyet güçleri ile birlikte hareket eden bir ilçe. Emniyet güçlerine her zaman yardım ve destek olan Beşikdüzü halkına hizmet etmek bizler için büyük bir onurdur. İlçemizde emniyet olarak gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyoruz" dedi.

“HALKIMIZLA BERABERİZ”

Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, “Emniyet Teşkilatı`nın son dönemde sosyal projelere daha çok ağırlık verdiğini dile getirdi. Emniyet Teşkilatımızın vizyonu artık değişti. Ülkemizin gelişmesine paralel teşkilatımızda da büyük yapılanmalar ve sosyal projeler de ağırlık kazandı. Bu kapsamda bir çalışma yaparken halkımızın ve esnaflarımızın da görüşlerini almaktayız. Yeni uygulamalardan esnaflarımızı da bilgilendirerek onlarında memnuniyetliklerini kazanıyoruz.  İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Trabzon İl Emniyet Müdürümüz Sayın Kenan Aydoğan’ın emir ve talimatları ile yürüttüğümüz çalışmaları ilçemizde de aynen uygulayarak sorunsuz bir Beşikdüzü ilçesi için mücadele ediyoruz. Yapılan çalışmalar neticesinde suç ve suçlu oranlarında bir hayli azalma gözlemlenmektedir. Ayrıca trafik kurallarına uyulması noktasında hem ilçe halkı hem de esnaflarımız bir hayli gayret göstermektedirler. Bizim amacımız ceza yazmak olsa ekiplere talimat veririz ve günde yüzlerce araca ceza keseriz. Bu çözüm değil, çözüm trafik akışının sağlanması. İlçede hedefimiz halkımızla ve esnaflarımızla birlikte ilçede huzur içerisinde bir yaşam sürdürmek. Asayiş ve trafik anlamında Beşikdüzü ilçemiz her geçen gün daha da iyiye gitmektedir. Sorunların kanunların emrettiği şekilde diyalog yolu ile çözülmesinden yana olduğumuzu söyleyebilirim. Bu ilçede ve bu havzada hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle bir ilçede huzur varsa insanlar dışarı çıkar alışveriş yapar, gezer ve ihtiyaçlarını görür. Biz de huzurun tesisi için ilçe halkımızla ve ilçe esnaflarımızla birlikte hareket ederek huzurlu bir ilçe sağlamaya çalışıyoruz. Huzurlu olan bir ilçede ekonomide canlanır, işlerde daha kolay hale gelir. Beşikdüzü ilçemizin Mahallelerinde ekiplerimiz devriye gezerek gerekli tedbirleri alıyorlar ve uygulama da yapıyoruz. İlçe halkımıza kurallara uydukları için teşekkür ediyoruz. Biz Emniyet Birimleri olarak halkımızın ve esnafımızın yanındayız. Beşikdüzü ilçemiz her geçen gün huzur içerisinde güzelleşiyor. Sizler de basın olarak bizim bu çalışmalarımızda yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum”diye konuştu.