İLÇE İNSAN HAKLARI KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇE İNSAN HAKLARI KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İçeriği Görüntüle

Haber, Sadık AYDIN

Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri Selçuk Çalık rehberliğinde "Kamu Kurumlarını Tanıma ve İşleyiş Hakkında Bilgi Edinme" ders etkinliği çerçevesinde anlamlı bir saha gezisi düzenledi. Gezinin en önemli duraklarından biri Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

“EĞİTİM VE YÖNETİM ÜZERİNE VERİMLİ SOHBET”

Ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, Şube Müdürleri Gökçen Atılgan ve Ömer Baştan öğrencileri makamlarında ağırladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün görev alanları, Eğitim-öğretim süreçlerinin nasıl planlandığı, Kamu kurumlarının topluma karşı görev ve sorumlulukları gibi konularda öğrencilere detaylı bilgiler verildi. Öğrenciler, merak ettikleri soruları doğrudan yetkililere sorma fırsatı bulurken, kamu yönetiminin işleyişini yerinde gözlemleme şansı yakaladı.

"GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLERİMİZİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ"

Müdür Altın, "Geleceğimizin teminatı gençlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz dedi." İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, öğrencilerin kurum işleyişine olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Ziyaret, günün anısına idareciler, öğretmenler ve öğrencilerin birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.