Parti binasında gerçekleştirilen programa, Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Ali Osman Yılmaz, Ortahisar ilçe başkanı İbrahim Aydın, Seçim Koordinasyon Merkezi başkanı Hamza Sali, Milletvekili adayları Süleyman Pulat, Mustafa Durmuş, Abdülkerim Karaca, Emin Menşur, Gökhan Şahin, Tuba Bilgin ile Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek ve teşkilat yöneticileri bir araya geldi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE RAMAZAN DESTEĞİ BÜYÜKŞEHİR’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE RAMAZAN DESTEĞİ

Söz alan Yeniden Refah Partisi Trabzon 1.sıra Milletvekili adayı Süleyman Pulat; Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve İslam aleminin bayramını kutladı.

 Bayramın sağlık, huzur, mutluluk ve dünyaya barış getirmesini temennisinde bulunan Pulat şunları kaydetti; Yeniden Refah Partisi ailesi olarak her zaman milletimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.14 Mayıs seçimlerine her partinin olduğu gibi a ve b planı ile yola çıktıklarını bizler A planını uygulayacakken karşı tarafta çok farklı durumlar gerçekleştiği için bizlerde mecburen seçim ittifakı için B planına geçiş yaptık. B planına geçiş yaparken de 30 maddelik bir sunum yaptık ve kabul gelindi. Ve bunun karşılığında ne vekillik ne bakanlık ne de cumhurbaşkanlığı yardımcılığı istedik. Sözlerine son olarak. Bizler sadece TÜRKİYE menfaatleri doğrultusunda hareket edip bu uygulamaya geçiş yaptıklarını dile getirdi.