Kısa adı TVİT olan Trabzon Vakfıkebir İş Adamları Topluluğu, TFF 2. Lig’de mücadele eden Hekimoğlu Trabzon FK’nın yeni tesislerini ziyaret edip hem hayırlı olsun hem de geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Celil Hekimoğlu’na geçmiş olsun dileklerinde bulundu.




 
Kısa adı TVİT olan Trabzon Vakfıkebir İş Adamları Topluluğu Sorumlusu Murat İslam, geçirdiği rahatsızlığa rağmen koltuk değnekleriyle kendilerini ağırlayan Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu’na gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ederek “Sanayi alanında Türkiye’ye mal olmuş bir markaya sahip olmasının yanında spor alanında gerek futbolda gerek boksta önemli başarılara sahip Hekimoğlu ailesi şehrimiz için her zaman gurur kaynağı olmuştur.”
Kente kazandırılan spor tesisi ile ilgili sözlerini sürdüren İslam “Bizler de Vakfıkebirli iş adamları olarak şehrimize muhteşem bir tesis kazandıran Hekimoğlu Trabzon FK’nın Başkanı sayın Celil Hekimoğlu’na hem geçmiş olsun diyelim hemde tesislerini yerinde görelim dedik. Bizleri çok güzel ağırladı. Bu manada Başkan Hekimoğlu ve yönetimine çok teşekkür eder gerek sanayi alanında gerekse spor alanındaki başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı.





 
“HEKİMOĞLU: KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu bu tür ziyaretlerin kendilerine ayrı bir şevk ve heyecan kattığını belirterek ‘Şehrimizde taş üstüne taş koyan iş adamlarımızın her zaman başımızın üstünde yeri vardır. Bizlerde onlara layık olabilecek işler yapabiliyorsak ne mutlu bize sağ olsunlar bugün Vakfıkebir bölgesinin çok saygın iş adamlarının ağırladık. Tarafıma hem geçmiş olsun dileklerini ilettiler hem de yeni spor tesislerimizi ziyaret ettiler. Biz de Hekimoğlu Döküm ve iki nolu plaka olarak spor ve sanayi alanında iş adamlarımıza her manada kapımızın sonuna kadar açık olduğunu belirtmek isterim. Buraya kadar zahmet edip geldiler bizleri onure ettiler yönetimimiz adına tüm iş adamlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım’ şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda çömlek ile Vakfıkebir Ekmeği üzerine yazılı “Hekimoğlu” Vakfıkebir Tereyağı ve Vakfıkebir Ekmeği hediye edildi.