Kimya Mühendisleri Odası Trabzon Şubesinin Genel Kurul seçimleri 25 Aralık 2021 Cumartesi günü Trabzon da yapıldı. Kutluhan Gültekin ve Adnan Altan Turan’ın İki liste ile girdikleri genel kurul seçimlerinde Vakfıkebir’li hemşerimiz Adnan Altan Turan rakibinden iki kat oy daha fazla alarak yeni oda başkanı olarak seçimi kazandı.

Kimya Mühendisleri Odası Trabzon Şubesinin Genel Kurul seçimleri sonrası seçimi kazanan çiçeği burnunda yeni oda başkanı Vakfıkebir’li hemşerimiz Adnan Altan Turan yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi. Başkan Turan, “Yapılan genel kurulumuza katılan meslektaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Yaptığımız genel kurul seçimlerinde kaybeden olmamıştır. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu yeni dönemde yeni yönetim kurulu olarak, odamızın faaliyetlerini tüzük gereği en iyi şekilde devam ettirmeye çalışacağız.  Yapacağımız yeni dönem çalışma programımızda üyelere yeni hizmetler sunacağız. Genel Kurulumuzun, Türkiye’mize, Trabzon’umuza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.”

Yapılan genel kurul seçimleri sonrası Adnan Altan Turan başkanlığında oluşan yeni yönetim şu isimlerden oluştu. Başkan Adnan Altan Turan, Zekeriya Vural, Aydın Çelik, Davut Emiral ve Sabri Öztürk’den oluştu.