VALİ YILDIRIM, HATIRA ORMANI’NIN AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI VALİ YILDIRIM, HATIRA ORMANI’NIN AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Protokol imza törenine KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, TTSO yönetim kurulu ve meclis başkanlık divanı üyeleri ile üniversite öğretim üyeleri katıldı. Rektör Çuvalcı ve Başkan Çelebi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında şu hususlar yer aldı:

Ülkemizin hedeflerine uygun yapılacak akademik ve ekonomik çalışmalara katkı sağlayarak, bölge kalkınmasına öncü olmak, üniversite ve iş dünyası arasında ortak projelerin yapılmasını ve yürütülmesini sağlamak, TTSO Meslek Komiteleri ile KTÜ’nün ilgili bölümleri arasında iletişim kanalları kurularak, proje, eğitim, Ar-Ge gibi alanlarda fikir ve uygulama paylaşımları gerçekleştirmek, projeler kapsamında yapılacak mesleki ve teknik eğitimlerin belirlenmesi, planlanması ve yürütülmesinde gerekli teknik ve akademik bilgi alışverişlerini sağlamak, katma değeri yüksek ürünlerin bölge ve ülke ekonomisine kazandırılmasını sağlamak.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, KTÜ ile imzalanan protokolü önemli gördüklerini ifade ederek, “Kâğıt üzerinde kalmaması, aktif olarak protokolde belirlenen hususlarda çalışmalar yapılması konusunda istekliyiz. Şehrimiz, iş ve akademik dünyamız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı da protokolün şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olması dileklerini iletti.