TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar Selahaddin Çebi, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen ve Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı katıldı.

BALTA: TRABZONSPOR TARAFTARLARI KENETLENDİ

Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, ‘Burada vatan millet, bayrak ve Trabzonspor var. Bizleri Trabzonluları heyecanlandıran. Hayatımızın en heyecanlı olduğu zamanları Cumartesi, Pazar veya maçları duyduğumuzda biz televizyon karşısına veya maçlara gitmeye çalışırdık. Abdullah hocam burada kendisini seviyoruz. Abdullah hocam, gençliğimizde Trabzonspor yenildiği zaman üzülürdük. Maça gitmeyeceğiz derdik. Çarşamba, Perşembe, Cuma olduğunda gıdıklanmaya başlardık. Maç Pazar ise, Cumartesi bir sebep bulup, Pazar günü fındık satıp Trabzonspor’un maçına giderdik. Bazen yenildik, bazen üzülürdük, ama Trabzonspor bu memleketin evlatlarına özgüven aşılamıştır. Başarmanın ne olduğunu, bu zor coğrafyada bile, zor şartlar altında bile nelerin başarılabileceğini Trabzonspor bizlere göstermiştir. O ruhu biz gördük. Trabzonspor bir emektir, alın teridir, adalettir, heyecandır, özgüvendir. Böyle bir ruhla yetişmiş ve bu şehre çok şeyler vermiştir. Bundan sonrasını da konuşmak lazım. Anadolu’ya şampiyonluklar getirmiştir, Avrupa’da Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Trabzon’un marka değerini arttırmıştır. Türkiye’nin marka değerini arttırmıştır.

Biz bu sene de çok şanslı dönemde olgunu düşünüyorum. Heyecanlı ve tez canlıyız. Her şeyin hemen olmasını isteriz. Bir hoca geldiğinde, bir futbolcu geldiğinde sabırsızız. Futbolcu gollerini atsın, hoca da şampiyonluk yapsın. Böyle bir şey yok.

Abdullah hoca da burada kendisi. Biz kendisini seviyoruz. O da kendisini Trabzon ve Trabzonspor taraftarlarına sevdirdi. Yönetim, hocamız, teknik heyetimiz, bütün Trabzonspor taraftarları bu dönemde kenetlendiler. Çok iyi bir hazırlık dönemi de geçirdik. Transferleri zamanında yaptık. Hocamız zaten planlı bir şekilde çok fazla konuşmadan ama planlı şekilde takımı hazırlıyor. Moral, motivasyon, kondisyon her alanda hazırlıyor. Hocanın önemli özelliği de Trabzon’a çok erken ayak uydurdu” dedi.

ÖRS: İKTİDAR ÖNERGE VERDİ, MUHALEFET OLARAK DESTEKLİYORUZ

Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ise, “Ömer kardeşim, iktidar önerge verdi. Biraz evvel sevgili Bahar kardeşim, sayın vekilim bir önerge verdi. Muhalefet olarak biz de destekliyoruz. En kısa zamanda, bu önergenin şartları yerine getirilirse hocam da yanımızda. Burada ki bütün taraftarlarımızı, kardeşlerimizi sevindirmiş oluruz.

Kulübümüze emegi geçen dünden, geçmişten bugüne kadar tüm büyüklerime saygılarımı sunuyorum. Hocam burada. Hocası, teknik kadrosu, yöneticisi, idarecisiyle Trabzonspor’a başarılar diliyorum. Şaibesiz, şikesiz, temiz bir ligin şampiyonu Trabzonspor’u görmek. Hepimizin en önemli isteğidir. Beklentisidir diyor hepinizi saygılarımla selamlıyorum” dedi.