Trabzon Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan’ın emekliye ayrılmasının ardından boş kalan Trabzon Emniyet Müdürlüğüne kimin atacağın soru işareti bugün cevap buldu.  Bu noktada resmi kaynaklardan henüz bir açıklama veya bilgilendirme yapılmazken, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne Yozgat Emniyet Müdürü Murat Esertürk'ün atandığı öğrenildi.  Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bu konuda resmi yazı geldiği ifade edilirken, Esertürk'ün ne zaman göreve başlayacağı ise henüz netlik kazanmadı. 

İLK TEBRİK ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ METİN ALPER'DEN

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI VAKFIKEBİR MAHALLE SONUÇLARI" "BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI VAKFIKEBİR MAHALLE SONUÇLARI"

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Sudan Müşaviri olarak görev yapan Metin Alper, sosyal medya hesabından, Esertürk'ü ilk tebrik eden isim oldu.  Alper,  “Trabzon Emniyet Müdürü olarak atanan Yozgat Emniyet Müdürü Murat Esentürk kardeşimi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılı çalışmalar diliyorum” ifadelerini kullandı. Hatırlanacağı üzere Trabzon Emniyet Müdürü Kanan Aydoğan, geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılmıştı. Aydoğan’ın emekliye ayrılmasının ardından Trabzon'a kimin atacağı merak konusu olmuştu.