VALİ YILDIRIM, HATIRA ORMANI’NIN AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI VALİ YILDIRIM, HATIRA ORMANI’NIN AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta şu ifadeleri kullandı;

Millete Hizmet yolunda, 1999 yılında İl Genel Meclisi üyesi olarak başladığım siyasi hayatıma, AK PARTİ’nin kuruluşu ile, bu kutlu çatı altında devam edip, Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı ve AK PARTİ İl Başkanı olarak hizmet ettim. Kader ve nasip dairesinde, Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile, Çevre Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevinde bulundum. 25.26.27. dönem Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı olarak, aziz milletimizi ve değerli hemşerilerimi TBMM çatısı altında temsil ettim.
Tüm bu vazifelerimi ifa ederken “ Siyasetin Limanı Ahlaktır” ilkesinden şaşmadım. Elimden geldiğince milletimizin ve ülkemizin derdine derman olmaya, beklenti ve taleplerini meşru dairede karşılamaya çalıştım. Devletin ve milletin menfaatini istismar etmek isteyenlere fırsat vermedim.
En büyük bahtiyarlığım, milletimize hizmet etmek ve hayır dualarına muhatap olmak için, devlet ve siyaset meydanında Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir lidere yol arkadaşlığı yapıyor olmamdır.
Makam, mevkii, rütbe aramaksızın, Anadolu ve Türk Yurdunun son asırdaki en mümtaz temsilcisi Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılıksız sevdik. O ve bugüne kadar hayatını vakfettiği bu fikir, ideal ve medeniyet davasında son nefesimize kadar, taşıdığımız mesuliyetin bir neferi olacağım.
Bu vesile ile bize itimat edip bunca vazifeyi veren Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, aziz milletimize, değerli hemşerilerime, birlikte mesai ve emek harcadığımız teşkilat mensubu kardeşlerime en kalbi şükranlarımı arz ederim. Vaki olan haklarınızı helal etmenizi istirham ederim.
Saygı ve hürmetlerimle,
 
Muhammet Balta
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı
Trabzon Milletvekili