Vakfıkebir İlçe Müftülüğü görevini 7 yıl boyunca başarılı bir şekilde sürdüren ve Samsun Atakum İlçe Müftülüğü görevine atanan Müftü Hüseyin Köksal yeni görevine başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın, 2020 yılı için hâlen görevde bulunan personelin, görev veya yer değiştirme taleplerini sonuçlandırdığı 1 Haziran 2020 tarihli "Atama Nakil" onayı ile Samsun Atakum İlçe Müftülüğü görevine atanan Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal yeni görevine başladı.
7 yıl boyunca başarılı bir şekilde görev yaptığı Vakfıkebir ilçesinde, adından söz ettirecek önemli hizmetler bırakarak Vakfıkebir'den ayrılan Müftü Hüseyin Köksal ilçeden ayrılarak Samsun ili Atakum İlçe Müftülüğü görevine başladı.
Atakum ilçe Müftüsü Hüseyin Köksal yeni göreve başlaması ile ilgili yayınladığı mesajında; "Bu gün yeni göreve başlamanın heyecanı içerisindeyim. 7 yıl görev yaptığım Vakfıkebir İlçemizden ayrılıp yeni görev yerimizde hizmet etmeye devam edeceğim. Buna hamd u senalar ediyorum. En büyük arzum Atakum ilçemizin güzel insanlarına hizmet etmektir. Bu görevi yaparken de ihlas ve samimiyet içerisinde Allah’ın rızasını kazanmaktır. Gayemiz, Din-i Mübin-i İslam’ın rahmet çağrısı ile insanlarımızı buluşturma yolunda var gücümüzle çalışmak ve aziz milletimize hizmet etmektir. Hedefimiz, Başkanlığımız hedeflerine, vizyon ve misyonuna uygun olarak din gönüllüsü arkadaşlarımla beraber tam bir ekip ruhu ile hareket etmektir. Tüm insanların ve fikirlerin önemsendiği bir anlayışla, birlik ve beraberlik ruhu içinde, hiçbir ayrılığa fırsat vermeden toplumun tamamına ulaşmaktır. Görevimizin hizmet alanıyla ilgili dinî hizmetleri en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Rabbim mahcup etmesin.” Müftü Köksal, “Yüce Allah'ın rızası doğrultusunda, iyilik ve güzellik adına yeni başlangıçların besmelesini çekmek üzere Atakum İlçe Müftülüğümüzde göreve başlamış bulunuyoruz. Kalplerin sahibi Yüce Allah'tır, bu mütevazi başlangıcı tatlı bir hatıra olarak yaşamayı ve buradaki dualarla önümüzdeki süreçte Atakum ilçe müftülüğümüz olarak hayırlı işleri, ihsan kıvamında yerine getirmeyi bizlere nasip eylesin. Ayrıca Vakfıkebir İlçe Halkına da sevgi, saygı, muhabbet ve dua ile selamlarımı sunuyorum dedi.”