Seçime tek liste ile giren Erdoğan Erişen, yeniden başkanlığa seçilirken, yönetiminde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Ersen Küçük de yer aldı. KGC Onursal Başkanı Hüsnü Acar ise KGF’nin onur kurulunda yer aldı. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük Genel Başkan Vekili oldu. Demirören Haber Ajansı Karadeniz Bölge Şefi Muhammet Kaçar Genel Koordinatörlüğe getirildi.  Taka Gazetesi Genel Yayın Müdürü Yusuf Turgut Onur Kurulu’na, Haluk Ayyıldız Denetleme Kurulu’na Murat Taşkın ve Ergun Ata da Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu delegeliğine seçildiler.

2013 yılının Mart ayında Karadeniz’deki Gazeteciler Cemiyetleri ve dernekleri tarafından kurulan Karadeniz Gazeteciler Federasyonu’nda seçim heyecanı yaşandı. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen seçim açılış konuşmalarıyla başladı. Divan Kurulu Başkanlığını Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir yaparken, yardımcılıklarını ise Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Murat Taşkın, Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk yaptı. Seçimlerde Ersen Küçük, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu’nun yönetimine girerken, KGC Onursal Başkanı Hüsnü Acar ise KGF’nin onur kurulunda yer aldı. Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığına, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen tekrar seçildi.

ERİŞEN: “BİRLİKTE İYİ ŞEYLER YAPACAĞIZ”

Kendisine ve yönetimine 3 yıl daha görev veren ve güven duyan delegelere teşekkür eden Erişen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Önümüzde zor bir süreç var. Hem içinde bulunduğumuz sektörün hem de ülkemizin ekonomik sıkıntıları içerisinde zor bir süreç geçireceğimizi görüyoruz. Diliyoruz ki pandeminin etkisinden tam çıktığımız bir dönemde sektörümüz hem yasal hem de ekonomik anlamda yeni krizler yaşamaz. Bu süre içerisinde Konfederasyonumuzun önderliğinde sizlerle birlikte her türlü çalışmayı yerine getirmeye söz veriyoruz. Son dönem pandemiyle geçti. Federasyonumuzun kuruluşunda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadınız. Bu 3 yılın sonunda inşallah sorunlarımızın birçoğu çözülmüş olur. Birlikte iyi şeyler yapacağız.” Konuşmaların ardından Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Erişen tarafından emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim edildi.

BÜYÜKLİMAN'IN NABZI BÜYÜKLİMAN'IN NABZI

Erdoğan Erişen başkanlığındaki Karadeniz Gazeteciler Federasyonu yönetimi şu isimlerden oluştu: Cengiz Demirel, Cihan Okur, Ersen Küçük, İhsan Uluözü, Metin Kaya, Murat Okumuş, M. Erkan Yılmaz, Mustafa Bayrak, Sezai Köprülü, Zeki Alkan. 

Genel Koordinatör: Muhammet Kaçar. Denetleme Kurulu: Tolga Gül, Halil Ayyıldız, Durmuş Karaağaç. Onur Kurulu: Bekir Bayram, Hacı Bulut, Hüsnü Acar, Mustafa Emen, Şevket Erzen, Yusuf Turgut. 

Üst Kurul Delegeleri: Bekir Bayram, Bülent Velioğlu, Cengiz Demirel, Cihan Okur, Erdoğan Erişen, Ergün Ata, Ersen Küçük, Hacı Bulut, İhsan Uluözlü, Metin Kaya, Murat Okumuş, Murat Taşkın, M. Erkan Yılmaz, Mustafa Bayrak, Mustafa Emen, Sezai Köprülü. Şevket Erzen, Zeki Alkan.