Trabzon’un Of İlçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Dunay emekli oldu. Başarılı hizmetlerinden dolayı Dunay’ı İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat başarı belgesi ile ödüllendirdi.
 
Vakfıkebir eski Halk Eğitim Müdürlerinden, Müdür Ahmet Dunay başarılı çalışmalarına son noktayı Of Halk Eğitim müdürlüğünde koydu. Of Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne o dönemin ilçe Kaymakamı şimdi ise Ordu Valisi olan Tuncay Sonel’in isteği üzerine kurum müdürlüğü için müracaat etmiş ve ardından da göreve başlamıştı. Yaptığı başarılı çalışmalar ile ilçe halkının takdirini kazanan Dunay, kendi isteği üzerine emekli oldu.
Emekliliğe ayrılmasından sonra yayımladığı teşekkür mesajında Müdür Dunay,  duygularını şu şekilde dile getirdi; Kaymakamımız bizleri başarı belgesiyle ödüllendirdi. Bu belge aynı zamanda alacağım son belge olacaktı. Çünkü bir ömür diyebileceğim çalışma hayatımı böylelikle bitirmiş oluyorum. Geriye ne kaldı derseniz devlete ve milletime hizmetin yanında biriktirdiğim yüzlerce anı ve rahat bir vicdan. Birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma önümüzü açan yetkililerimize destek veren halkımıza ve eğer başarılı olmuşsam en büyük destekçim canım aileme sonsuz teşekkürler dedi.