Vakfıkebir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Berber, Kuaför, Güzellik Salonlarındaki çalışanlara yönelik yapılan Covit-19 testi uygulamasının ilçe stadyumunda yapılması tepkilere neden oldu.



Vakfıkebir İlçe Sağlık Müdürlüğünün COVİT-19 testi için Berber, Kuaför ve Güzellik Salonları için yapmış olduğu çalışma pandemi dolayısı ile önemli bir çalışma. Fakat uygulama yapılan yer, hiçte bu çalışmanın yapılmasına yakışmadı. 
Vakfıkebir İlçe Sağlık Müdürlüğü, tarafından ilçedeki Berberler, Kuaförler, Güzellik Salonlarında çalışan personele ve işyeri sahiplerine yönelik COVİT-19 testi uygulamasının Vakfıkebir İlçe Stadyumunda yapılması tepkilere neden oldu. Bu ülkede vergisini veren, sigorta primini ödeyen ve her koşulda yardıma muhtaç insanların yardımına koşan bu küçük esnafın ikinci sınıf muamele görmesi tepkilere neden oldu. Bu esnaf arkadaşlarımız ve çalışanları Hastanede veya Sağlık Ocaklarında muayene olmayı hak etmiyorlar mı? Bu testlerin hijyen yönünden hiç de uygun olmayan ilçe stadyumunda yapılmasına esnaf büyük tepki gösterdi. Ayrıca testlerin tam da iş yoğunluğunun yaşandığı öğleyin saatinde yapılması ayrı bir kaos yaşanmasına vesile olurken, esnaftan da büyük tepkilerin yaşanmasına vesile oldu.