Görele Belediyesi tarafından Aydınlıkevler Mahallesine yapılması planlanan 'Mahalle Parkı ve Peyzaj' projesine başlandı.



En kısa zamanda çocuk oyun alanı, dinlenme ve rekreasyon alanları ile birlikte halkın hizmetine açılması planlanan proje içerisinde çocuk oyun alanı, kamelya, çeşme, bisiklet yolu, satranç oyun alanı, yürüme yolu, çim ve ağaçlandırma alanları yer alacak.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, Aydınlıkevler Mahallesinin istenilen ve özlenilen hizmete kavuştuğunu söyledi.'Mahalle Parkı ve Peyzaj' projesinin Aydınlıkevler Mahallesine ayrı bir soluk katacağını belirten Erener, "Görele için ne söz verdiysek yerine getirmeye, ilçemizi yatırım ve hizmetlerin yanı sıra sosyal donatı alanlarıyla yaşanılabilir bir kent haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. İlçemiz dönemimizde istediği ve özlediği yatırım ve hizmetlere kavuşuyor. Bu hizmetlerden bir tanesini daha Aydınlıkevler Mahallemize kavuşturacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Aydınlıkevler Mahallemiz en kısa zamanda çocuk oyun alanları, dinlenme ve rekreasyon alanlarını içerisinde barındıran projesine kavuşuyor" dedi.