Büyükşehir Belediyesi, 4 Nisan Sokak Hayvanlarını Koruma Günü münasebetiyle örnek bir etkinliğe imza attı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Ayasofya sahilinde bulunan ‘Sahipsiz Canlar Sevgi Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe; Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Sebahattin Yazıcı, TRAHAYKO dernek başkanı ve üyeleri, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri, Milli Parklar Trabzon Şube Müdürü ve ekibi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile genç gönüllü dernekleri yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe katılan öğrencilere Büyükşehir Belediyesi tarafından boyama kitapları ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Öğrenciler ayrıca hafta boyunca sınıflarında günün anlam ve önemi doğrultusunda yaptıkları resimleri etkinlik alanında sergilediler.

ARICILIK HEM ÜLKEMİZ HEM DE BÖLGEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR TARIM KOLU ARICILIK HEM ÜLKEMİZ HEM DE BÖLGEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR TARIM KOLU

HER KOŞULDA YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Etkinlik alanında hayvanseverlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Biz onların da belediyesiyiz” anlayışıyla sahipsiz canlara özel ilgi göstermeye devam ediyor. Sokak Hayvanlarını Koruma Günü’ dolayısıyla değerlendirmede bulunan Başkan Zorluoğlu, “Sevimli dostlarımız bizim için çok kıymetli. Sahipsiz hayvanlara yönelik Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimizde laboratuvar, röntgen, ultrason ve yeni doğan ünitesi gibi tıbbi cihazlarla iyileştirmeler yaptık. Elbette ki bunu asla bir yeterlilik olarak görmüyoruz. Biz onların da belediyesiyiz anlayışıyla çalışmaya ve sevimli dostlarımızın her koşulda yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.