AK Parti Trabzon milletvekili adayları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Meryem Sürmen, Zafer Ofluoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından Trabzon’a geldi. Havalimanında partililer tarafından büyük ilgiyle karşılanan Bakan Karaismailoğlu, hemşerileri ile buluştu.

BAŞKAN GENÇ TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ'Nİ ZİYARET ETTİ BAŞKAN GENÇ TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Partililere hitap eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Trabzon, Türkiye’nin Yüzyılı için doğru zamanda doğru adamla koşmaya var mısınız? İşimiz çok, zamanımız yok. 6-0’a hazır mısınız? Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı için koşmaya hazır mıyız? Arafilboyu’nda doğmuş, Yenimahalle’de büyümüş, Avni Aker’de coşmuş, bu şehrin yetiştirdiği bir kardeşiniz olarak Trabzon için, Türkiye için hep birlikte koşmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

"TRABZON’DA ÇALMADIK KAPI, GİRMEDİK EV BIRAKMAYACAĞIZ"

14 Mayıs’a az kaldığına işaret eden Karaismailoğlu, bütün Trabzon’da çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayacaklarını söyledi. Karaismailoğlu, “Trabzon vatanını milletini seven, vatanına milletine aşık insanların şehridir. Bütün oyların hepsine talibiz. Bütün gönüllere gireceğiz. Trabzon’u yeniden fethedeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bugüne kadar hayal edilmemiş pek çok şeyi yapan Türkiye’nin; büyük, güçlü, lider Türkiye’nin peşinde koşmaya hep beraber hazır mısınız?” dedi.

"TRABZON, TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI OLMAYA DEVAM EDECEK"

100 yılda yapılabilecek işleri 20 yıla sığdırdıklarının altını çizen Karaismailoğlu, Türkiye’nin her bir köşesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını attıklarını, atmaya da devam edeceklerini kaydetti. Bakan Karaismailoğlu, “Vatanını milletini seven Trabzonlu hemşerilerimizle birlikte liderimizin peşinde koşmaya devam edeceğiz. Trabzon’un sorunlarını biliyoruz, taleplerini biliyoruz. İcratlarımızı en kısa zamanda göstereceğiz. Trabzon’da bugüne kadar çok iş yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. AK Parti hükümetleri yaptıklarıyla hiçbir zaman yetinmedi. Üstüne daha fazlasını koydu, koymaya da devam edecek. Trabzon Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya devam edecek. Hep birlikte çalışacağız. 14 Mayıs’ta bütün dünyaya büyük bir ses vermeye hazır mısınız? Aynı motivasyonumuzla kapı kapı koşturacağız, koşturacağız. Sonunda büyük güçlü Türkiye’nin en büyük adımlarını bütün dünyaya hissettireceğiz. Kandillideki teröristlerin işaret ettiği parmakları kırmaya hazır mısınız?” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu dünyanın en güçlü lideri olduğunu dile getiren Karaismailoğlu, “Cumhurbaşkanımızın sesinin daha gür çıkması için Trabzon’dan, 14 Mayıs’ta sandıkları patlatmaya hazır mısınız?” diyerek sözlerini tamamladı.