Haber; Mustafa ÖZCAN
AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” programı kapsamında, Türkiye'nin ilk Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sayın Fuat Oktay, Sancaktepe Ağasar Vadisi Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde ağırlandı. Dernek Başkanı Mustafa Demir, açılış konuşmasında Oktay’a “Hoş geldiniz” diyerek, kendilerini derneklerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Yoğun ilgi gören programda, misafirler dış politika, ekonomi, eğitim ve siyaset gibi pek çok konuda Sayın Oktay’a sorularını yöneltme fırsatı buldu. Samimi bir sohbet ortamında geçen buluşmada, derneğin önemli hedeflerinden biri olan Ağasar Vadisi Kültür Evi Projesi de gündeme geldi. Projeye ilişkin olarak, Sayın Oktay’dan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek talep edildi.
Dernek yönetimi, ziyarete gelen Sayın Fuat Oktay’a, beraberindeki heyete ve katılım sağlayan tüm üye ile misafirlere teşekkür etti.