TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta beraberindeki AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ile birlikte MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk’ü işyerinde ziyaret ederek bir süre görüştü.



Ziyaret esnasında MHP’nin kuruluşunun 50 yılını kutlayarak sözlerine başlayan Balta, ‘’İçten ve samimi karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Onun içinde Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi  "İttifak Pazara Kadar Değil, Mezara Kadar Bir Yürüyüş" olacaktır. Yine Sayın Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi ‘Cumhur İttifakı, sahip olduğu milli mücadele ruhuyla Türkiye'ye tuzak kuranları şaşkına çevirecektir’ Bu yüzden sorumluluğumuzun farkındayız. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi kardeşlerim ile bu süreci başarılı bir şekilde yöneteceğiz. Gece gündüz demeden çalışacağız. 1 Nisan Cumhur İttifakı’nın başarısının taçlandığı tarih olacak’’ diye konuştu.
 
MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk’te ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Cumhur İttifakı’nın gereğini yerine getirerek AK Parti’nin adayı Sn. Muhammet Balta’ya destek vereceğiz. Bu desteğimiz kayıtsız ve şartsız olacaktır. Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olarak tüm çalışmalarda adayımızın yanında olacağız ve ilçemizi layık olduğu yere hep birlikte getireceğiz” dedi.