İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Vakfıkebir İlçesinde Av. Mustafa Kamburoğlu'nu da ziyaret ederek bölge ve ülke gündemine dair konularda fikir alışverişinde bulundular.



İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Vakfıkebir ilçesinde Av. Mustafa Kamburoğlu'nu da unutmayarak nezaket ziyaretinde bulundu. Koyu bir sohbet havasında geçen ziyarette eski anılar anlatılarak maziye doğru güzel ve derin bir gezinti yaptılar. Yıllar önce Demokrat Parti ve Doğru Yol Partisi döneminde Milletvekili Hüseyin Örs'ün rahmetli Babası ve Rahmetli Ağabeyi ile siyaset yaptıklarını hatırlatan Av. Mustafa Kamburoğlu, o günlerde tüm siyasi partiler olarak birbirimize karşı saygı ve sevgimiz vardı. O günleri unutmak ve o heyecanları yaşamak mümkün değil. Av. Kamburoğlu; Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Örs bey Babası ve Ağabeyi tarafından bizlere emanettir. Çalışkan yapısı ve kişiliği ile Trabzon içi ülkemiz için güzel ve başarılı projelere imza atacaktır. Bundan hiç kuşkum yoktur. Bizleri unutmaması ne güzel bir aile terbiyesi aldığının göstergesidir.  Bu nazik ziyareti beni haliyle mutlu etmiştir dedi.
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ise yaptığı konuşmada; Aile ve Baba dostu bir büyüğümüz olan Av. Mustafa Amcamızı ziyaret ederek hasbıhal olmak beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Av. Mustafa Kamburoğlu yıllarca kendisini siyasete ve insanlara adamış önemli bir şahsiyettir. Ailemizden biri olarak gördüğüm Sayın Av. Mustafa Kamburoğlu'nu ziyaret ederek onun fikirlerinden ve dünya görüşünden faydalanmak bana her zaman güç verecektir. Kendisi rahmetli Babam ve Ağabeyimle birlikte siyasetin içinde bulundukları dönemde bölgemiz için çok önemli yatırımlara imza atmışlardır. Kendisini ziyaret ederek eskileri hem yad etmiş olduk hemde bizlere tecrübeli bir siyasetçi olarak aktaracağı bilgilerden faydalanıyoruz. Bizlere göstermiş olduğu bu hoşgörülü ve nazik misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum dedi.  Allah kendisine sağlıklı uzun ömürler versin diyerek Kamburoğlu'nun elini öpen Milletvekili Örs vedalaşarak programları kapsamında ilçede çalışmalarına devam etti.