CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin; 2019 Yerel Seçimi sıradan bir seçim, partilerimizin çıkarlarını öne alacağımız bir seçim değildir. Ülkemizin “Tek Adam” rejimine geçişinden sonraki ilk seçimdir. Biz bu seçimi ülkemizde yeniden demokrasiye dönüş için bir fırsat, bir başlangıç olarak görüyoruz.



CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin şöyle devam etti, Bu nedenle ülkemizin geldiği bu durumdan rahatsızlık duyan herkesin siyasi kaygılarını bir yana bırakarak ülke çıkarları konusunda birlikte hareket etmesi gerektiğine inanıyoruz.
TRABZON BÜYÜKŞEHİR OLUNCA BAĞIMSIZ ADAYLIK DÖNEMİ BİTTİ…
Bu inançla muhalefette bulunan siyasi partilerimizin başkanları ile uzun süredir görüşmelerimiz oldu. Büyük ölçüde görüşlerimizin örtüştüğünü görmekten son derecede memnunum. Ama büyükşehir olduktan sonra “Bağımsız Aday” ile başarıya ulaşmak mümkün değildir.
VAKFIKEBİR’İMİZİN DAHA İYİ HİZMETLERE LAYIK OLDUĞUNU DÜŞÜNEN HERKESLE BİRLİK OLACAĞIZ…
Bilindiği üzere biz 10 Kasım’da ülkemizin sorunlarına duyarlı, ilçemize sevdalı, ilkeli, dürüst, çalışkan bir kardeşimizi, Emin ULUDÜZ’Ü adayımız olarak açıkladık.
Asla bir partizan bir tutum içerisinde olmayacağız. Belirli bir gruplaşmaya dayalı ittifakları da doğru bulmuyoruz. Toplumun tamamı ile ittifaktan yanayız.  Vakfıkebir hepimizin. Bir “Hizmet Planı” çerçevesinde Vakfıkebir’imizin aldığı hizmetleri yeterli görmeyen herkesle, her siyasi görüşteki kardeşlerimizle Vakfıkebir’imize hizmet için birlik olacağız. Halkımız bu seçime yönelik listelerimize baktığında sadece CHP’ni değil, Vakfıkebir’in bütününü görecek.
Yani biz birlik olma konusundaki tavrımızdan asla geri adım atmayacağız. Bir plan çerçevesinde Vakfıkebir’imizin çıkarları konusunda İYİ partili, Demokrat Partili, Saadet Partili, Ak Partili herkese gideceğiz, listemizde hepsine yer vereceğiz. 
Yoktur ayrımız gayrımız ortak sevdamız Vakfıkebir…