Beşikdüzü İlçesi Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlk ve Ortaokulu’ndan İzmir depremzedeleri için yardım kampanyası düzenlendi.

Yardımlar paketlenerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne makbuz karşılığında teslim edildi. 30 Ekim 2020 Günü Ege Bölgesi ve İzmir de meydana gelen deprem sonrasında yurt genelinde başlatılan yardım kampanyasına Beşikdüzü Gürhan Yardım İlk ve Ortaokulu Öğrenci, Öğretmen ve veliler yardımda bulundu.

İzmir Seferihisar merkezli meydana gelen deprem sonrasında yardım kampanyası organize eden AFAD ‘a ulaştırılmak üzere Beşikdüzü Şehit Gürhan Yardım İlk ve Ortaokulu Öğrenci velileri. Öğrenci ve Öğretmenler tarafından 121 adet battaniye, 7 adet gıda kolisini Beşikdüzü Şehit Gürhan Yardım İlköğretim Müdürü Emrah Demiral tarafından Beşikdüzü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Türkan Atalar’a imza karşılığında teslim edildi. Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım Okulu Müdür Emrah Demiral,  yardım kampanyası AFAD tarafından organize edilen ve yardım kampanyasına destek olan ilçe esnafı başta olmak üzere velilere de bütün destek verenlere teşekkür etti.