Trabzon Vakfıkebir İş adamları Topluluğu (TVİT)  Üyelerinden Cemil Albayrak, Osman Albayrak, Hayrullah Garip, Bilal İslam, Ahmet Uzun, Yasin Karadeniz, Yaşar Alış ve Büyükliman Postası Gazetesi Sahibi ve Trabzon Gazeteciler Cemiyet Başkan Yardımcısı Ahmet Kamburoğlu Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

TVİT Üyelerini, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Mekap Deri ve Ayakkabı Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi Selçuk İskender, Mekap Deri ve Ayakkabı San. Tic. A.Ş. Firma Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Secaettin İskender, Yazıcılar Mobilya Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yazıcı, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük karşıladı.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, Bölge sanayicilerin sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, Arsin OSB’de yapılan yatırımlar yerinde incelendi.

Ziyarette söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tarz ziyaretler sanayicilerimizin ortak sorunlarına çözüm bulunmasına katkı sağlayacaktır. Ziyaret programlarının aralıklarla devam etmesini dilerim.” dedi.