Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentin doğu ve batısındaki 7 ilçenin şoförler ve otomobilciler odası başkanının makamında kabul etti.

Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Beşikdüzü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Zihni,  Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Sürmene Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz, Of Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şahmeran Er, Araklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Coşkun Kınalıoğlu ve Düzköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mümin Tirgil ile bir süre görüşen Başkan Zorluoğlu, oda başkanlarının dilek ve temennilerini dinledi.

TOPLANTI FAYDALI OMUŞTUR

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat’taki dönüşümü de gündeme taşıdık. Şentürk,“Oda başkanı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımıza 583 araçtan 320 araç sahibinin dönüşüme katılmak istemediğini ve minibüs kalmak istediğini anlattım. Minibüs kalmak kaydı ile her türlü dönüşüme de hazır olduğumuzu ifade ettim. Değişimin Trabzon Büyükşehir belediye sınırları dahilinde yapılması gerektiğini ve bu değişimin de şu anda Pandemi sürecinde olmasının mümkün Pandemi bittikten sonra minibüsü ile yapılacak olan her türlü dönüşüme katkı sağlayacak olduğunu söyledim. İlçe oda başkanlarımız da kendi ilçelerindeki sorunları dile getirdiler. Sorunların bir tanesinin de korsan taşımacılık olduğu korsan taşımacılıkta da il emniyet müdürlüğü görüşerek Jandarma bölük komutanı onlarla görüşerek en kısa zamanda bir çalışma başlatacaklarını ifade etti daha sonra ilçe oda temsilcilerinin UKOME’deki gündem maddeleri ile ilgili bilgi verilerek toplantıda gündeme alınması talimatını verdi. Toplandı olumlu geçmiştir. Şoförler şoför esnafımız adına yapılacak çalışmalardan dolayı şimdiden Başkanımız Sayın Murat zorluoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.