Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi ve İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil ve Gençlik Liderlerinin hazırladıkları spor malzemelerini ve kitapları “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında kardeş okul olarak belirledikleri Ağrı İli Hamur Seyithanbey ilk ve ortaokulu öğrencilerine gönderdiler.

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi ve İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil, Vakfıkebir ilçesinde örnek alınacak çalışmalara ve projelere imza atmaya devam ediyor. Vakfıkebir ilçemizin isminin tanıtılmasına da katkı sağlayan Müdür Civil en son olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ağrı İli Hamur ilçesi Seyithanbey İlk ve Ortaokulunu kardeş okul olarak seçerek spor malzemesi ve kitap gönderdi. Vakfıkebir’den Ağrı’ya kardeş elini uzatan Müdür Yunus Ali Civil ve gençlik liderlerini kutluyoruz.

“GÜLEN YÜZLER BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi ve İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Ağrı İli Hamur İlçesi Seyithanbey İlk ve Ortaokulunu kardeş okul olarak seçerek orada eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz için spor malzemesi ve kitap gönderdik. Bizimde bir kardeş okulumuz oldu. Kardeş Okulumuza Gönderdiğimiz Hediyelerimiz Öğrencilerimize ulaştı. Öğrencilerimizin gülen yüzleri bizleri çok mutlu etti. Vakfıkebir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi olarak Ağrı ili Hamur ilçesinde bulunan Seyithanbey İlk ve Ortaokulunu “Sosyal Sorumluluk Projesi” Kapsamında Kardeş okul olarak belirledik dedi.”

VAKFIKEBİR’DEN AĞRI’YA KARDEŞ ELİ

Müdür Civil, Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında atalarımızın da dediği gibi “İYİLİK YAP İZİ KALSIN” sloganı ile kardeş okullumuza yardım elimizi uzattık. Oradaki öğrencilerimize sosyal sorumluluk projesi kapsamında topladığımız malzemeleri kardeş okul seçtiğimiz Ağrı İli Hamur İlçesi Seyithanbey İlk ve Ortaokulu’na gönderdik.

 “DOSTLARIMIZ SEÇİLMİŞ KARDEŞLERİMİZDİR”

Kampanyaya destekte bulunan herkese teşekkür eden Müdür Civil, Gençlik liderlerimizle birlikte önce bir grup olarak bizler, merkezimize bir kardeş okul seçip paylaşımda bulunmak istedik.  Amacımız öncelikli olarak unutulmaya yüz tutan bir haberleşme aracı haline gelen mektup geleneğini canlı tutup uzak diyardaki yaşıtlarımıza ulaşıp sevgimizi satırlara dökmek, sonrasında ise hiç görmediğimiz bir insanın yüreğine ‘paylaşmak’ gibi yüce bir kavramın gölgesiyle dokunmaktır. Biliyoruz ki dostlarımız seçilmiş kardeşlerimizdir. Bizim kardeşlerimize ulaşmak için kurduğumuz bu köprüye destek olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.