Vakfıkebir Sürücü Kursunun açılış töreninde Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun birer selamlaşma konuşması yaparak, sürücü kursunun hayırlı olması dileklerinde bulundular. Vakfıkebir OSKA Çiçekçilik tarafından yapılan organizasyon ise eşsiz bir görsel olarak gözlerden kaçmadı.

SÜRÜCÜ KURSU DEĞİL, BÖLGEMİZE KAZANDIRDIKLARI BİR OKULDUR

TBMM Çevre Komisyon Başkanı Muhammet Balta, Bugün buraya sevgili kardeşlerimin iş yeri açılışı için geldik. Hayırlara vesile olmasını diliyor ve bu kursumuzun açılmasına vesile olan kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Burası sadece ticari amaçlı açılan bir iş yeri olmayıp, eğitim açısından insanlara yararlı olabilecek bir iş kurumu olacaktır. Vakfıkebir artık daha çok eğitimli sürücüler yetiştirebilecektir. Bu kardeşlerimiz bir sürücü kursu değil bölgemize kazandırdıkları bir okuldur. Sürücüler burada yapılacak eğitimler sayesinde bir ehliyet değil esasında insani özellikleri kardeşliği, sabrı ve insanlığın bütün özelliklerini yansıtacaklar diyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

VAKFIKEBİR’E DEĞİL BÖLGEMİZE HİZMET EDECEK

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta yaptığı konuşmasında, bu gün bölgemizde çok arzu edilen ortaklaşa bir iş yapmanın güzel bir örneğini görüyoruz. Bu ortaklıkları nedeniyle kendilerini tebrik ediyorum. Bu birlikteliğin uzun sürmesini ve diğer kardeşlerimize de örnek olmasını diliyorum. İlçemizde ikincisinin açılmış olması hem hizmet kalitesinin artmasına ve hizmet alacak vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet almasına vesile olacak. Bu kursumuz sadece Vakfıkebir’e değil bölgemize hizmet edecek dedi.

Kursun açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, TBMM Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, Tonya Kaymakamı ve Vakfıkebir Kaymakam Vekili Muhammet İkis, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Emniyet Müdür Vekili Komiser Merthan Çelikdağ, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yahya Sağıroğlu, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alparslan Beşli, Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Saadettin Çiçek, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç, daire amirleri, belediye meclisi üyeleri, işadamları, esnaflar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.