Halk Eğitimi Merkezlerinin yapmış olduğu çalışmaları tanıtmak ve daha fazla vatandaşımızın kurslardan istifade etmesini sağlamak amacıyla Bakanlıkça Haziran ayının ilk haftası  "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" ilan edilmiş olup, 2020-2021 eğitim öğretim yılında başarı gösteren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri teşekkür belgesi ile ödüllendirildiler.  "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamında Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün yaptığı etkinlikler takdir edilerek İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi gönderildi. Teşekkür Belgesi Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şeref İçoğlu tarafından Kurum Müdürü Cemile Kahyaoğlu ve Müdür Yardımcısı Mustafa Daloğlu’na takdim edildi.

EMEĞİ, KATKISI OLANLARA VE KATILIMDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şeref İçoğlu yaptığı açıklamada; " Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüze ve destekleriyle her zaman yanımızda olan İlçe Kaymakamımız Sayın Mesut Yakuta'ya, Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta’ya şükranlarımı sunuyorum. Etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen idarecilere, usta öğreticilere ve kursiyerlere teşekkür eder başarılarının devamını dilerim." dedi.

 Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cemile Kahyaoğlu ise yaptığı açıklamada, “ Milli Eğitim Bakanlığımızca gerçekleştirilen Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nın amacı; bireylerin bilgi toplumuna uyum sağlamaları ve bu toplumda yaşamlarını daha iyi kontrol edebilmeleri için ekonomik ve sosyal hayatın tüm evrelerine aktif bir şekilde katılımlarına imkân vermektir. Bu anlamda Vakfıkebir Kaymakamlığı olarak, Belediye olarak, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile örnek bir işbirliği yaparak, vatandaşlarımızı bilgi ve teknolojiyle donatmak, hayata aktif katılımlarını artırmak, girişimciliği desteklemek, üreten topluma dönüşmek, insanların yaşadığı çevreye, topluma duyarlılığını ve bilincini artırmak, kültür, sanat ve sporda donanımlı kılmak için birbirinden değerli, oldukça da rağbet gören kurslar düzenledik, bir çok projeyi hayata geçirdik, bir çok başarılı çalışmaya hep birlikte imza attık. Emeği, katkısı olanlara ve katılımda bulunanlara bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu teşekkür belgesini ilçemiz adına alıyoruz. Bizlere bu belgeyi layık görenlere de ayrıca teşekkür ediyoruz. Bundan böylede çalışmalarımızı daha da artırarak, geliştirerek devam ettireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Daloğlu ise, Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi olarak hayat boyu öğrenme haftası kapsamında çalışmalarımızı takdir eden Genel Müdürümüze bu güzel belgeyi makamında bizlere takdim eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Şeref İçoğlu’na teşekkür ediyoruz dedi. Daloğlu; ''Hayat Boyu Öğrenme Haftası çok anlamlı bir amaca hizmet ediyor. Milli Eğitim Müdürlüğümüz paydaşlığında kursiyerlerimizin bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirerek potansiyellerini açığa çıkarıyoruz. Örgün eğitimin dışında, bireylerin hayatı boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliklerini kapsayan çalışmalar öğrenme kültürünün geliştirilmesine, takım ruhu, sanat ve estetik duygusunun gelişimine de olanak sağlıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.''