Vakfıkebir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammet Balta, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mustafa Aynacı ve yönetim kuruluna ziyarette bulunarak, MHP'nin Türk siyasi hayatında 51 yıldır önemli hizmetleri bulunan köklü bir siyasi parti olduğunu, demokrasinin vazgeçilmez unsurunun siyasi partiler olduğunu, üstlendiği misyon ile MHP'nin yerinin bir başka olduğunu söyledi. Başkan Balta’nın ziyareti sırasında AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Belediye Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik ettiler.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE İLÇE BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZLERİ MEMNUN ETMİŞTİR”

MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mustafa Aynacı ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; “Bu nazik ziyaretleri dolayısı ile Belediye Başkan Adayımız Sayın Muhammet Balta’ya, AK Parti İlçe Başkanımız Ahmet Uzun, Meclis Üyelerimize ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Başkanımızın bu ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Cumhur ittifakı adayımız ve Belediye Başkanımız Muhammet Balta ile 10 yıllardır çalışma imkânımız oldu. Cumhur İttifakı dönemi başladığından beri uyumlu bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Başkanımız ile çalışmaktan çok memnunuz. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.'' dedi.  Başkan Aynacı; “Cumhur ittifakının adayı olarak açıklanan Sayın Muhammet Balata’nın yanında yer alarak seçimlerde çalışacağız ve kazanacağız. Bununla ilgili üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu süreçte kendisine başarılar diliyorum dedi.”

“CUMHUR İTTİFAKINA ZARAR VERDİRMEYECEĞİZ”

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ise; “Cumhur ittifakı olarak Vakfıkebir ilçemizde MHP ile çok uyumlu bir birliktelikle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Daha önceki MHP İlçe Başkanımızla da uyum içerisinde çalıştık. Mustafa Başkanımızla da aynı şekilde uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhur ittifakına zarar verecek olan kişi yada kişilere buradan tepkimiz olacağını bildirmek istiyorum. Biz çok büyük bir aile olduğumuzu belediye başkan adayı tanıtım töreninde gördük ve gözlemledik. Güçlü bir şekilde seçimlerden zaferle ayrılmak için çok çalışmamız gerekiyor. Bu yerel seçimlerden çok başarılı bir şekilde çıkarak istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum. Belediye başkanımız Sayın Muhammet Balta çıraklık, kalfalık ve şimdide ustalık dönemi ile birlikte ilçemize büyük hizmetler kazandıracaktır. Arkamızda yine Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç ile birlikte başarılı çalışmalara imza atacak ve güzel hizmetler alacağımıza cani gönülden inanıyorum. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade ediyor, Cumhur ittifakı olarak bu yerel seçimlerden de zaferle ayrılacağımıza cani gönülden inanıyor hepinize teşekkür ediyorum dedi.”

“ÜSTLENDİĞİ MİSYON İLE MHP'NİN YERİ BİR BAŞKADIR”

Vakfıkebir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Muhammet Balta ise; ''MHP, Türk siyasi hayatımızda 51 yıldır önemli hizmetleri bulunan köklü bir siyasi partimizdir. Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru siyasi partilerimizdir ama üstlendiği misyon ile MHP'nin yeri başkadır. Yerli ve milli tavrıyla vatanımızın, devletimizin ve bayrağımızın birlik ve beraberliğine önemli katkılar sağlamıştır. Ülkemizin birliği, beraberliği söz konusu olduğunda geri kalan her şey teferruattır deyip, Cumhur İttifakı beraberliğinde olduğu gibi Milletinin ve ülkesinin yanında olmuştur. Cumhur ittifakının üst yönetiminde gerçekten çok büyük bir birliktelik ve uyum var. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile birlikte Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin önce vatan sonra partim anlayışı ile Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çıktıkları bu yolda bizlere düşen görev onların bu mücadelesine kayıtsız şartsız destek olmaktır. Ben o günden bu güne kadar hiçbir şekilde bu ittifaka zarar verecek hiçbir eylem ve söylemde bulunmamaya gayret ettim. Zaten bu iki davaya gönül veren insanların kökende aynı şeyleri zikrettikleri ortada. Hepsi vatansever, vatanına bağlı, bayrağını seven, mukaddesatına bağlı insanlar. Dolayısı ile birlikte olmalarında birlikte hareket etmelerinde hiçbir zorluk yaşanmadı dedi.”

“İNSANLAR; TALEPLERİNİ, İSTEKLERİNİ, ELEŞTİRİLERİNİ GÜNDEME TAŞIYACAKLARDIR”

Başkan Adayı Muhammet Balta; “Cuma günü il başkanımız görevi bize tebliğ etti. Adaylığımızın kesinleştiğini söyledi. Bugün itibariyle de Cumhur ittifakı ortağımız olan Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret ederek seçim çalışmalarımıza startımızı verdik.  Yerel seçim sürecine giriyoruz. Amacımız bugüne kadar yürüttüğümüz hizmetlerin artarak devam etmesini sağlamaktır. Haliyle biz 10 yıldır belediye başkanıyız. Sokağa çıktığımızda sıfırdan biri olsak umut olarak görülürüz. Ama bugün yaptıklarımızla veya yapılmayanlarla eleştirilen yada tartışılan konumunda olan birisiyiz. Buda gayet doğaldır. İnsanlar; taleplerini, isteklerini, eleştirilerini gündeme taşıyacaklardır. Buna saygımız sonsuzdur. Biz hem 2014 de hem de 2019 daki belediye bakan adaylarımız ile birlikte çok demokratik bir yarış içerisinde bulunduk. Birbirini kırmadan, birbirine hakaret etmeden, birbirini aşağılamadan birbirine dayanışma içerisinde Vakfıkebir ilçemizin arzu ettiği ve yıllardır arzuladığı huzur ortamını sağlayacak her iki dönemde de çok ciddi bir seçim ortamım yaşadık. Yine aynı ortamın şuan ki aday arkadaşlarımızla birlikte yaşama arzusu içerisindeyiz. Bizim seçim şiarımız asla kişilerle uğraşmak değil, Vakfıkebir’i getirdiğimiz noktadan daha ileriye nasıl taşıyabiliriz. O nokta da demokratik bir ortamda karşılıklı kardeşlik ve sevgi hukuku içerisinde çalışmalarımızı yürütmek istiyoruz. Buna Vakfıkebir ilçemizin çok ihtiyacı var. Özellikle bu huzurun sağlanması noktasında bizim gayretimizle katkı sağlayan tüm siyasi partilere, STK’lara ve devletimize de hasetsen teşekkür ediyorum. 10 yıldır gerçekten Vakfıkebir ilçemizde bir huzur ortamı var. Elbette beklenti hizmet. 10 yılda çok ciddi hizmetler yaptık. 10 yılda yaptıklarımız, planladıklarımız ve süreç içerisinde gerçekleşmeyen projelerimiz var dedi.”

ÇAY, KARADENİZ’İN YEŞİL ALTINIDIR ÇAY, KARADENİZ’İN YEŞİL ALTINIDIR