Vakfıkebir Trabzonsporlular Taraftarlar Dernek Başkanı Hasan Bahadır, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Taner Bahadır, Olcay Bahadır, Toktamış Han Bahadır ve Ali Osman Atik ile birlikte deplasman maçlarında dahil tüm Trabzonspor maçlarında takımı yalnız bırakmıyorlar. Renklerine gönül verdikleri Trabzonspor sevgisi sınır tanımıyor. 

Türkiye Süper Ligine bu yıl güzel bir başlangıç yapan Trabzonspor, hem iç saha hem de dış saha maçlarında seyircisinin desteğini arkasına alıyor. Şampiyonluk hedefiyle bu sezonu süper bir başlangıç yapan ve ligde nağmağlup olarak yoluna devam eden Trabzonspor’un Vakfıkebir’den her maçına giden ve destek veren Vakfıkebir Trabzonsporlular Taraftarlar Dernek Başkanı Hasan Bahadır ve Yönetim Kurulu üyeleri Trabzonspor sevgisinin sınır tanımadığını dile getirdiler.  Trabzonspor’un kendileri için bir yaşam biçimi olduğunu belirten Dernek Başkanı Hasan Bahadır, “Trabzonspor’un şuanda bulunduğu nokta şehrin yüzünde tebessüm oluşmasına neden oluyor.  Her maç sonrası şehirde bir hafta boyunca Trabzonspor konuşuluyor. Trabzonspor galip geldiği sürece bu şehirde hiçbir ekonomik sıkıntı dile gelmez. Herkesin yüzü güler. Bir şehir Trabzonspor ile yatıp kalkıyor. Bizlerde hayatımızın en önemli yerine Trabzonspor’umuzu koyduk. Bizde dernek olarak takımımızı şartsız koşulsuz destekliyoruz. Başarısı için elimizi taşın altına koymaktan kaçınmıyoruz.”

İç saha maçlarında olduğu gibi dış saha maçlarında da takımı yalnız bırakmadıklarını belirten Başkan Bahadır, Trabzonspor nerede biz oradayız dedi. Fenerbahçe maçında tüm taraflar gruplarının tek ses tek yürek çatısı altında Trabzonspor’a destek olduğunu belirten Bahadır, “Bana göre taraftarlar olarak iyi bir sınav verdik, Fenerbahçe maçında tüm Türkiye Trabzonspor taraftarlarının gücünü bir kez daha gördü. Bundan sonraki süreçte de yönetimimiz taraftarları bir noktada birleştirmeli. Çünkü Fenerbahçe maçında olduğu gibi tek sesten çıkan coşku oyuncularımız için itici bir güç olur. Trabzonspor yönetiminin bu konuda üzerine düşeni yapacağından hiç kuşkumuz yok. Dedi.