Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ile Hak-İş Konfederasyonu Hizmet - İş Sendikası yetkilileri ile yapılan görüşmeler mutlu sonla bitti. Vakfıkebir Belediyesi Personel Limited Şirketinde çalışan 46 işçi için 1 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. Toplu iş sözleşmesini Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Hak-İş Konfederasyonu Hizmet - İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan, Şube Başkan Yardımcısı Şevket Çelik, Vakfıkebir Belediyesi Personel Limited Şirketi Müdürü Ali Mollaahmetoğlu ve sendika temsilcisi Erdal Bilgin imzaladılar.

İmza töreninden sonra konuşan Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Çalışma hayatım boyunca çalışanları her zaman kurumun paydaşları olarak gördüm. Gerek işçi arkadaşlarımızın gerek memur arkadaşlarımızın geçmişten gelen sorunları ile ilgili çok caba sarf ettim. Tüm çalışma arkadaşlarımın bu kurumu sahiplenmelerini arzu ediyorum. Bu kurum onlarındır. Sevecekler, sahiplenecekler ve onun için dertlenecekler. Biz hizmet sektöründeyiz, halkımızın hizmetkarıyız. Ücretin azlığı veya çokluğu kurumumuza bakışınızı asla değiştirmemelidir. Bu sözleşmesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

TÜRK POLİS TEŞKİLATI, DEVLETİN ÇELİK BİLEĞİ, GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR TÜRK POLİS TEŞKİLATI, DEVLETİN ÇELİK BİLEĞİ, GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR

Hak-İş Konfederasyonu Hizmet - İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ise, “Vakfıkebir Belediyesi Personel Limited Şirketinde çalışan 46 arkadaşımız ile ilgili yürütmekte olduğumuz toplu iş sözleşmesinde imzaları attık. Başkanımız işçi arkadaşlarımızı enflasyona ezdirmemiştir. İşçi dostu, değerli Vakfıkebir Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta’ya 46 arkadaşımız adına minnet duygularımla çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız bu ay zamlı maaşları ile buluşacak. Arkadaşlarımızın zamlı maaşlarını iyi günlerde kullanmalarını temenni ediyorum. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.