Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Türkiye Diyanet Vakfı Vakfıkebir şubesi gönüllülerinin özverili çalışmalarıyla temin edilen giyecekleri, ilçedeki ilköğretim okullarında eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdı.

TDV gönüllüleri, hayır sahipleriyle ihtiyaç sahipleri arasında köprü oldular

Türkiye Diyanet Vakfı Vakfıkebir şubesi gönüllüleri Kur'an kursu öğreticisi Gülsüm Birinci ve Fatma Gümüş, hayırseverlerle ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü oluşturdular. TDV gönüllüsü Kur'an kursu öğreticileri, Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nün öncülüğünde ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmak amacıyla, ilçedeki ilköğretim okullarında okuyan ihtiyaç sahibi çocukları okul idaresi ile iletişime geçerek tespit ettiler. Vakıf gönüllüleri, hayır sahibi vatandaşların katkılarıyla, çocukların yaşlarına uygun olarak mont, bot ve çorap gibi giyecekler temin ettiler. Hazırlanan giyecekler, hayır sahibi vatandaşlar adına İlçe Müftüsü Şükür Küçük tarafından, TDV gönüllüleri Gülsüm Birinci ve Fatma Gümüş ile birlikte okullar ziyaret edilerek 7 ilköğretim okulundan toplam 14 öğrenciye verildi.

Hediyeleri alan çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken, okulların idareci ve öğretmenleri Müftü Küçük ve vakıf gönüllülerine teşekkür ettiler, hizmetlerinde başarılar dilediler.

SİZ DE EL UZATABİLİRSİNİZ!

Türkiye Diyanet Vakfı Vakfıkebir şubesi gönüllülerimiz aracılığıyla, sizler de ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımcı olmak isterseniz ilçe müftülüğümüz ile iletişim kurabilirsiniz!

Tel: 0 462-841 51 44
Faks: 0 462-841 58 24
E-posta: [email protected]

ADRES:
Kemaliye Mahallesi Hacıziyahabiboğlu Cad. Ara Sokak No: 4/2
Vakfıkebir / TRABZON