Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir ilçe teşkilatından Vakfıkebir Kaymakamlığı’na yeni atanan Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyaret sırasında Kaymakam Adayı Muhammed Ebrar Evsen de hazır bulundu.

Vakfıkebir Kaymakamlık Makamında sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında Başkan Çiçek; "Yeniden Refah Partisi olarak Milletimizin milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleşmesi ve bölünmez bir bütün teşkil etmesini sağlayacağız. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerini tam manasıyla teminat altına alacağız. Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir teşkilatı olarak İlçemizin gelişmesine, ekonomik anlamda kalkınmasına, toplumsal faaliyetlerde yapılacak her türlü çalışmanın içerisinde olacaklarını ve destek vereceklerini belirtti.”

“TOPLUMDA BİRLİK VE BERABERLİK”

Başkan Çiçek, "Toplumda birlik, beraberlik ve kardeşliğini güçlendireceğiz, toplumsal huzur ve barış ortamını tam manasıyla tesis edeceğiz. Toplumun ve ülkenin teminatı olan, milli ve manevi değerlerimizin korunması ve yeni kuşaklara aktarılmasında hayati öneme sahip olan aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi için çalışacağız. Devlet-millet kaynaşmasını sağlayacağız" dedi.

“KAYMAKAM TEŞEKKÜR ETTİ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Uzan teşekkür ederek, Yeniden Refah Partisine çalışmalarında başarılar diledi. Kaymakam Uzan, siyasi partilerin çözüm odaklı çalışmaları gerektiğini ayrıca siyasi partilerin birlik ve beraberliğin mihenk taşı olduklarını ve ilçedeki tüm siyasi partilere kapılarının açık olduğunu sözlerine ekledi.

Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek Kaymakam Uzan'a “DAVAMIZ” adlı kitabı hediye etti.