Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ve Belediye Başkanı Muhammet Balta, ziyaret ettikleri şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilenerek, ihtiyaç ve sorunlarını dinlediler. Ziyaretlere Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Kaymakam Adayı Erdem Yeniso ve Belediye Başkanı Muhammet Blata’nın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Mert Oğuztarhan, İlçe Emniyet Müdür vekili Merthan Çelikdağ, Vakfıkebir Aile ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral ve Sosyal Yardımlaşma Vakıfı Müdürü İsmet Bank katıldı.

Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan; “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin istiklali ve istikbali uğruna canlarını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet borçluyuz. Aziz vatanın toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize ve gazilerimize sonuna kadar açıktır. Bizler her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız” dedi. Kaymakam Uzan "Şehit ailelerimiz ve gazilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız onlar bu vatan için can verenlerin aileleri, vatan için kendinden vazgeçenlerdir." diyerek ziyaretlerin süreceğini ve ailelerimizin hiçbir zaman yalnız bırakılmayacağını belirtti.

Vakfıkebir Belediye Balkanı Muhammet Balta ise, "Bizler ne yapsak, vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerimizin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için devlet olarak elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Vatanın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzur ve refahı adına canını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz saygı ve minnetle anarken, bu uğurda önemli mücadele vermiş olan gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.