Kütahya Vergi Dairesi Müdürlüğüne tayini çıkan Vakfıkebir Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Öztürk ve beraberinde Müdür Yardımcısı Sait Ayhan ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Haber Müdürümüz Sadık Aydın ile bir süre sohbet ederek vedalaştı.

“YAYINLARINIZ İLE BİZLERE HEP DESTEK OLDUNUZ BUNDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Vakfıkebir ilçesinde 6 yıllık görev süresini herhangi bir problem yaşamadan doldurduğunu belirten Öztürk; ”6 yıl boyunca Vakfıkebir’deki Kamu Kurumu ve Kuruluşları ile her hangi bir şekilde incinmeden incitmeden beraberce uyum içerisinde çalıştık. Bunların yanı sıra geldiğin günden buyana Büyükliman Postası Gazetesi olarak sizlerinde her zaman desteğini gördüm. Bu anlamda sizlere veda ziyaretinde bulunup beraber yaptığımız çalışmalar için teşekkür etmek istedim. Bölgemizin en köklü ve en güçlü gazetesi olan Büyükliman Postası Gazetesi sahibi Ahmet Kamburoğlu ve çalışanlarına da teşekkürlerimi sunuyorum. Gerek Trabzon defterdarlığı olsun gereksen Vakfıkebir Vergi Dairesi olarak vatandaşlarımızı bilgilendirmede bizlere yazılarınız ve yayınlarınız ile destek oldunuz bundan dolayı şükranlarımı sunuyorum. 6 yıl önce başlayan Vakfıkebir maceramız görev süremizin sona ermesiyle Kütahya’ya tayinimiz çıktı ve sona erdi. Vakfıkebir benim 6 yıldır görev yaptığım bir ilçe ve adeta evim, ikinci vatanım oldu. Tüm basın kuruluşlarımız, sivil toplum örgütleri ile serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimiz, meslek camiası ve esnaflarımız ile beraber, bir bütün içerisinde gayet uyumlu ve mutlu olarak çalıştık. Birliğimiz, beraberliğimiz, dostluğumuz her zaman devam edecek. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, benden yana hakkım varsa helal olsun” diye konuştu.

“BAŞARILARINIZIN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM”

Yapılan ziyaretten duyduğu Memnuniyeti dile getiren gazetemiz haber Müdürü Sadık Aydın; Görev süreniz içerisinde güzel bir çalışma ortamımız oldu. Hem kişi hem de görev anlayışınız olarak sizleri her zaman takdir ettik. Vakfıkebir’e güzel katkı ve hizmetleriniz oldu. Vakfıkebir halkı ve mükellefleri ile sıcak ve yapıcı iletişim içerisinde oldunuz. Kütahya da başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum sizlere hayırlı olmasını diliyor ailenizle birlikte hayırlı ve huzurlu güzel bir ömür diliyorum “dedi.